Shine

Ennél gyerekesebb táska nincs, mégis szétkapkodják a butikokból

Mióta Kendall Jennert lencsevégre kapták bolyhos kézitáskájával, a fél világ rápörgött a műszőrméből készült kiegészítőkre. Pláne, hogy Kendall

Mióta Kendall Jennert lencsevégre kapták bolyhos kézitáskájával, a fél világ rápörgött a műszőrméből készült kiegészítőkre.

Pláne, hogy Kendall választása nem egy méregdrága designer darabra esett, hanem egy Topshop táskára, amit 39 fontért (kb. 13000 forintért) bárki beszerezhet.

Pinterest

undefined

Persze nem ő az egyetlen, akit plüsis kiegészítővel láthattunk, Victoria Beckham már az idei elő őszi kollekciójába is beválogatta a szőrös táskákat. A Large Tissue Bag névre keresztelt táska narancsszínű, műszőrmés változatát pedig a divattervező egy outfitjéhez is kiválasztotta, így hívva fel a figyelmet a szőrös kiskedvencre.

Pinterest

undefined

A műszőrme a közelgő őszi-téli szezonban egyébként tényleg nagy trend lesz, a jeti szőröstől a plüssös tapintásúig széles a lehetőségek tára.

Itt találod a trendet

 

1. Topshop Dolly tote táska

2. Milly vödörtáska

Milly vödörtáska

3. Mango fémfogantyús szőrmetáska

Mango fémfogantyús szőrmetáska

4. Zara műszőrmés mini vödörtáska

Zara műszőrmés mini vödörtáska

5. Loeffler Randall kétszínű, műszőrme borítású clutch

Loeffler Randall clutch

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top