Shine

Íme, a tökéletes eljegyzési gyűrű, ami meghódította az internetet

Kevés téma van, amellyel kapcsolatban ne találnák inspirációforrást a Pinteresten, esküvő témában pedig szinte kimeríthetetlen a közösségi oldal

Kevés téma van, amellyel kapcsolatban ne találnánk inspirációforrást a Pinteresten, esküvő témában pedig szinte kimeríthetetlen a közösségi oldal fotótára.

A felhasználók a világ minden pontján szorgosan gyűjtögetik a nekik tetsző ötleteket, amelyekből aztán óriási gyűjtemény áll össze, ezt nézegetni, böngészgetni pedig remek és hasznos szórakozás is egyben.

A receptek mellett az esküvővel kapcsolatos témák számítanak a legnépszerűbbeknek, a dekorációk, virágcsokrok és menyasszonyi ruhák mellett így egyértelmű, hogy az eljegyzési és esküvői gyűrűk fotói is vaskos virtuális mappában gyülekeznek.

A felhasználók ténykedése pedig egyúttal trendjelző is, gyorsan kiderül, mi számít a legnépszerűbbnek egy adott témán belül. Az eljegyzési gyűrűk terén pedig úgy tűnik, 2017 álomdarabját az egyszerű formájú, rózsaarany színű gyűrű jelenti, természetesen egy szép, brilliáns csiszolású gyémánttal a közepén, egész pontosan ez a gyönyörűség:

Pinterest

undefined

Az álomgyűrű fotóját tulajdonosa még tavaly töltötte fel az oldalra, azóta pedig már 106000-nél is többen elmentették, több ezren lájkolták – és ki tudja, hány leendő arának teljesült az álma, hogy hasonló szépséggel jegyezze el kedvese.

A szoliter gyűrűhöz a szerencsés lánynak – eredetileg amerikai szokás szerint – a nagy napon egy filigrán, art deco stílusú karikagyűrű társult, amelyet szintén apró gyémántok díszítenek.

A gyűrű egyébként egyedi darab, a pár egy helyi ékszerésznél készíttette. A Tiffany foglalatos drágakő 1,22 karátos, majdnem 7 milliméter átmérőjű, a vékonyka gyűrű maga pedig csak 2 milliméter széles. Sylvia Billone, az áráról részleteket nem árult el a képhez kapcsolódóan, azt viszont megosztotta az érdeklődőkkel, hogy a karikagyűrű 1000 kanadai dollárba, vagyis kb 200 ezer forintba került.

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top