Shine

A legrondább lábbeli díj nyertese nem akármilyen ráncfelvarrást kapott

Hiába a folyamatos fintorgás, amióta Britney Spears lábán besétáltak a népszerűség mezejére, az UGG csizmák nem tudnak kikopni a cipősszekrényekből.

Hiába a folyamatos fintorgás, amióta Britney Spears lábán besétáltak a népszerűség mezejére, az UGG csizmák nem tudnak kikopni a cipősszekrényekből. Tömegek imádják a bumfordi ausztrál exportot (vagy annak olcsósított változatát), miközben legalább ennyien vannak, akik zsigerből száműzik őket a legcsúnyább cipők örökös listájára, valahová a gumi klumpák és a lábujjas cipők közé.

Hailey Baldwin az UGG-al közös kollekciójának bemutatóján, 2016-ban

Valami azonban mégiscsak lehet ezekben a báránybőr csizmákban, ha a Moschino divatház kreátora, Jeremy Scott is érdemesnek látta, hogy foglalkozzon velük, hacsak egy limitált kollekció erejéig is.

Nyolc variációt tervezett a csizmákból, amikből eddig kettőt mutattak be, a többit pedig a szeptember 13-i debütálásig folyamatosan fogják belecsepegtetni a köztudatba.

Női, férfi és gyerekcipők is lesznek, így akár az egész család designer UGG-ba bújhat, persze csak ha bírja anyagilag. A csizmik egyes darabjaiért ugyanis 1195 dollárt, vagyis cirka 330 ezer forintot is elkérhetnek majd.

És milyenek lábbelik? Hááát, ha valakinek bejön a lángnyelvekkel kivarrt barna házicsizma, fergeteges. Ha nem, akkor inkább nevezhető ránézésre kínai gagyinak, ami jelző remekül illeszkedhet a fekete alapon, színes strasszokkal és csillogó kövekkel kivarrt változatokra is. Ezek a rátétek egyébként egytől egyig valódi kézimunka eredményeként kerültek a csizmákra.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top