Shine

Bella Hadid új tetkója annyira kommersz lett, hogy gyorsan követőkre talál

A New York-i tetoválóművész, Jonathan Valena, művésznevén Jon Boy varrta rá a modellre legújabb tetoválását, egy icipici rózsafejet. Korábban is járt

A New York-i tetoválóművész, Jonathan Valena, művésznevén Jon Boy varrta rá a modellre legújabb tetoválását, egy icipici rózsafejet.

Korábban is járt már Bella Hadid a Bang Bang Tattoo szalonban, akkor szintén egy minimalista tetkót választott két kicsi szárny képében. A szárnyacskák a jobb bokájánál az Achilles-ín két oldalán találhatók, utalva a modell emlékezetes Angyal mivoltára a Victoria’s Secret kifutóján.

?@bellahadid #jonboytattoo

c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) által megosztott bejegyzés, 2017. Jan 15., 15:59 PST

Mostani választása ennél jóval kommerszebbre sikerült. A bal karját, a könyöke fölött díszítő rózsafej nem állítanánk, hogy egyedi motívum. Olyannyira nem, hogy számos, nagyon hasonló alkotást találhatunk, amelyek szintén Jon Boy nevéhez köthetők.

Megnézem
Összes kép (5)

A tetoválóművész egyébként nem csak Bella Hadid kedvence, nála varratta alsó ajka belső felére Kendall Jenner a “meow” tetkóját, de készíttetett nála testdíszt Hailey Baldwin, Gigi Hadid pasija, az ex-One Direction énekes Zayn Malik és Sofia Richie, Lionel Richie modellkarriert építgető lánya is.

Bella Hadid tetkója persze attól, hogy hétköznapi még szép és visszafogott lett. Nőies, mégis dögös, ráadásul nem túl feltűnő – épp ezért adhat kedvet sokaknak ahhoz, hogy hasonló pirinyó virágot tetováltassanak magukra. Erre pedig számos példát találhatunk már most is, amelyek Bella Hadid tetoválásához hasonlóak. Ki tudja, talán ő is ezeket nézegette, mielőtt választott?

Megnézem
Összes kép (10)

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top