Shine

Időben szólunk: ez a csizma lesz a következő szezon alapdarabja

A Balenciaga divatháznál bukkantak fel a nadrágcsizmák, amikkel úgy tűnik, ismét sikerült kultikus darabot alkotnia Demna Gvasalia-nak. Az IKEA táska

A Balenciaga divatháznál bukkantak fel a nadrágcsizmák, amikkel úgy tűnik, ismét sikerült kultikus darabot alkotnia Demna Gvasalia-nak. Az IKEA táska koppintásával (is) elhíresült divattervező igencsak felrázta az állóvizet a luxusmárka körül, egymás után jönnek a meghökkentő, mégis must-have darabok.

Óriási szerencsénkre a fast fashion márkák is kapcsoltak, így akkor is beszerezhetünk hasonló darabokat, ha épp nem szeretnék fél millió forintot költeni egyetlen pár lábbelire.

Az eredeti

Ezúttal, már az őszre készülődvén, dobta piacra a Balenciaga a francia Colette luxus áruházzal közösen a puha, rugalmas textilből készült bokacsizmákat, amelyek piros kiadását már jó pár street style fotón láthattuk.

Megnézem
Összes kép (4)

 

A limitált szériás, stiletto sarkú zoknicsizmáknak a piros változata igazán ütősre sikerült, egyébiránt fekete és tengerészkék színekben is kapható (volt). Június végén jöttek be a nagytestvérek, a leggings nadrággal egybeépített változatok. Bizony, ez nem elírás, a csizmák olyannyira magas szárúak, hogy azokba egy komplett szűk fazonú nadrág van beépítve.

Megnézem
Összes kép (9)

 

A nadrágcsizmákat már a Balenciaga 2017 őszi/téli kollekciójának bemutatóján is láthattuk, amikor a modellek a szűk szárú lábbelikben vonultak végig a kifutón.

Megnézem
Összes kép (5)

A fő kollekcióban Pantashoes néven futnak a cipők, áruk pedig 2850 dollár, ami kellőképp magas ahhoz, hogy a többség ezen ponton hagyjon fel mindennemű ábrándozásról afelől, hogy szert tegyen egy menő lábbelire.

Itt jönnek azonban képbe a fast fashion márkák.

Az elérhető változatok

A legjobb jele annak, ha egy kifutói darabból trend lesz egy adott szezonra az, ha a fast fashion márkák őrült módjára másolni kezdik a fazonját. Így történt ez a cuppanós, hegyesorrú csizmákkal is, amiknek színes változatai lettek a befutók.

A fast fashion verziókba ugyan nincs beépített leggings, a hosszú szárú változatok azért kellőképp felérnek combunk közepéig ahhoz, hogy még mini szoknyával is ütős legyen az összkép.

Már most láthatóak a ZARA kínálatában:

A MANGO újdonságai között:

A H&M verziójában:

Az ASOS-nál:

A Massimo Dutti márkánál:

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top