Shine

7 dolog, ami csillog, de minek

Szakáll Hónaljszőr Hajtő Könnyek Mellek Fenék

Szakáll

Glittering // Verb: To Glitter ?

The Gay Beards (@thegaybeards) által megosztott bejegyzés, 2015. Júl 12., 17:04 PDT

2015 nyarán pattant el valami.  A csillámszakáll trendet hiperhipszter GayBeards duó szabadította a világra 2015 nyarán. Akkor még extrémnek tűnt. Ha megnézzük az azóta felbukkant csillámos trendeket, már jóval kevésbé érezzük annak.

Hónaljszőr

Szintén 2015 nyarán kezdett terjedni legfőképpen az Instagramon a #glitterpits, vagyis a csillámhónalj trend, mintegy a csillámszakáll női megfelelőjeként. Csupasz hónaljakon is felbukkantak a csillámok, de a trend keményvonalas követői hónaljkutyát is növesztettek hozzá és abba szórták a csillámokat.

Hajtő

Hair goals. ?: @thefoxandthehair

Lucy Hale (@lucyhale) által megosztott bejegyzés, 2015. Nov 9., 09:17 PST

2015-ös karácsonyi ünnepek előtt aztán a haj+csillámpor kombinációra is született egy kortárs, Instagram-kompatibilis változat. Ennek megfelelően a hajat már nem teljes egészében kellett csillámokba borítani, csupán a hajtövekre került csillámpor, oda viszont annál nagyobb mennyiség. A menők közt a legmenőbbek természetellenes hajszínnel, lenőtt hajtöveken csillámoztak.

Fenék

Míg a 2016-os év inkább a szivárványszínű trendeknek kedvezett, addig idén újra előkerültek a csillámok. Tavasszal, igenhatározott kezdés gyanánk betört a legújabb trend: a csillámfenék. A képen láthatóhoz hasonló hatást állítólag úgy érhetünk el a legkönnyebben, ha  jó alaposan bekenjük hajzselével a hátsó felünket, majd gazdagon megszórjuk csillámmal.

Mellek

⭐?? GLITTER TITS! ??⭐

Bethy ? (@feathersandfuckups) által megosztott bejegyzés, 2017. Jún 29., 08:57 PDT

A fesztiválszezonra aztán megérkezett a csillogó fenék méltó párja, a csillámmell. Ez utóbbi trend lett a kettő közül messze a népszerűbb, talán azért, mert ezen a testtájon valamivel egyszerűbben viselhető a csillámos vakolat. És a vécédeszkára sem ragad rá.

Könnyek

All that glitters is grey… #glittertears #glitter #grey #makeup #filter #tears @nyxcosmetics #nyxhaze #nyxglitter #nyxcosmetics

Cyn Nicole Curry (@cynnicol333) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 21., 22:23 PDT

A csillámmelleknél is létezik azonban frissebb csillámos trend, ez pedig a csillámkönny. Az irányzatnak megfelelő smink  úgy néz ki, mintha egy csillámos szemsminket sírtál volna le. Csak épp ezt eleve a szemed alá kell feltenni. Izzadós és/vagy sírással végződő bulikon szinte már praktikus viselet.

Vagina

Unboxing #PassionDust sample pt.3 the taste test

Passion Dust (@passionbomb) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 14., 21:57 PDT

Az előzőekben felsorolt trendekben közös, hogy értelmetlenek ugyan, de különösebb bajt nem okozhatnak, legfeljebb takaríthatjuk magunk után/takaríthatják utánunk az elpotyogtatott csillámokat. Az a kapszula azonban, melyet pár hónapja dobott piacra egy amerikai cég, már jóval kockázatosabb. Egy csillámporral kapszuláról van szó, melyet a vaginába lehet felhelyezni, majd meglepni vele a partnert. Azon túl, hogy ilyen meglepetésnek azért valószínűleg nem mindenki örülne, a szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy a kapszula a vaginában vagy akár a méhbe feljutva súlyos fertőzéseket vagy sérüléseket okozhat. Ezért a legkevésbé sem ajánlatos kipróbálni, még poénból sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top