Shine

Kanye West és felesége megtervezték a szezon legrondább gyerekruha kollekcióját

Pillanatok alatt el fogják őket kapkodni, pedig elkészítésükhöz elég lenne egy hatévest nekiengedi egy filctollal a ruháinak. Persze lehet, hogy épp

Pillanatok alatt el fogják őket kapkodni, pedig elkészítésükhöz elég lenne egy hatévest nekiengedi egy filctollal a ruháinak.

Persze lehet, hogy épp ezért fog majd tetszeni a sok kis csemetének, akik megkapják majd a Kids Supply darabjait, bár sanszosabb, hogy a szülők simán csak a márka miatt vásárolják majd meg, nem törődve vele, hogyan is néz ki valójában a ruha.

A celebpár YEEZY márkája, ami mostanság a calabasasi létből inspirálódik, májusban indította el Kids Supply név alatt gyerekruha vonalát, ami most a graffitik és firkák világából merített ihletet az új kollekcióhoz. Calabasas egyébként egy kaliforniai település, amelynek egy részén körbekerített luxusvillákból álló minivárost alakítottak ki, ahol a West-Kardashian család és még számos más híresség éli fényűző mindennapjait.

Persze a legjobbkor, hiszen az SK dekorálható, firkálmányoknak tűnő mintákkal kidekorált sportcipők és ruhák nagyon futnak, így szinte vétek lett volna Westéknek ezt a ziccert kihagyni, mikor a stílus tökéletesen illik márkájukhoz.

Megnézem
Összes kép (7)

A kollekcióban helyet kapott egy pár szőrös papucs is, amit szintén óriási felhajtás övez mostanság az Instán, a legcsajosabb darab azonban kétségkívül a leopárdmintás, asszimetrikus pántos ruha – igaz azt, hogy egy ilyen rucinak mi keresnivalója egy gyerekruha kollekcióban, csak érteni lehet de megérteni nem. És akkor a Baywatch-fazonú bikiniről még egy szót sem szóltunk…

Úgyhogy ha valaki mini-Kanye West vagy mini-Kim Kardashiannak akarja gyerekét öltöztetni, és mindezt a lehető legautentikusabb módon tenné meg, július 17-én startoljon rá időben a márka weboldalára, hogy jusson megfelelő méret a kiszemelt darabokból.

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top