Shine

Rongyrázós szülinapozást tartott a görög-dán hercegnő, Maria-Olympia

Eddig sem visszafogott életéről volt híres az egykori görög uralkodói család szexi sarja, 21. születésnapjára pedig igencsak belehúzott a luxusba. A

Eddig sem visszafogott életéről volt híres az egykori görög uralkodói család szexi sarja, 21. születésnapjára pedig igencsak belehúzott a luxusba. A felhajtást fokozta az is, hogy apja, Pavlos görög herceg idén lett 50 éves, így a família úgy döntött, közösen ünneplik meg a jeles alkalmakat.

A szülinapozást az angliai Cotswolds egy impozáns kastélyában tartották, a vendégek számára pedig előírás volt, hogy a black-tie dress code-ot újszerű nézőpontból közelítsék meg és dobják fel az uncsi estélyi ruhákat némi extravaganciával.

Jó példaként szolgált erre a hercegnő outfitje, aki a csillogó kövekkel kirakott Steven Khalil body-hoz hosszú, áttetsző, pezsgőszínű uszályt viselt és egy szivárványszínű platformrésszel ellátott Gucci cipőt. No és persze ne feledkezzünk meg a különleges kalapról sem!

Nem sokkal maradt le lányától a büszke apuka sem, aki virágmintás frakkban ünnepelt, míg felesége csillagos fejdísszel dobta fel hosszú ujjú, pink estélyi ruháját:

Még szerencse, hogy a görög monarchia 1973-ban megszűnt, különben komoly gondban lehetne az államcsőd szélén táncikáló ország, ha adófizetőik pénzéből kellene a görög uralkodói család ünnepeit kigazdálkodniuk. Így azonban semmi másról nincs szó, mint egy dúsgazdag európai család partijáról, amihez hasonlóra jó eséllyel kerül sor máskor is.

Maria-Olympia Nicky Hilton társaságában:

Képrejtvény: Hová bújt el Valentino a hercegek és hercegnők között?

A kitömött oroszlán mellett mindenki szívesen pózolt:

A Gucci cipő tényleg telitalálat volt:

Persze tortát is kapott az ünnepelt:

A megjelent uralkodói sarjak többsége valójában sohasem fog trónra lépni – itt legalább volt esélyük kipróbálni, milyen is lenne az:

Fejdíszekből nem volt hiány:

Íme a példa rá, hogy a lufidekorációt ízléssel is el lehet készíteni:

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top