Shine

Mostantól megvehetsz minden hotel cuccot, amit eddig ellopni akartál

http://www.cntraveler.com/story/the-ritz-paris-now-sells-everything-you-were-tempted-to-steal

Tegye fel a kezét, aki még nem vitte haza a hotel szobájából a mini szappant vagy a hajhálót. Ugye senki?

Nem kell aggódni, a bekészített kozmetikumok, de akár a törölközők, fürdőköpenyek notórius elcsenése nem csak hazai népbetegség, igazi nemzetközi trendnek számít, ami még csak nem is pénztárcafüggő. A kleptománia kifinomult formáival ugyanis a sokcsillagos szállodák épp úgy küzdenek, mint kisebb társaik.

via GIPHY

Talán ezért is gondolt egy nagyot a párizsi Ritz Hotel és saját webshopot indított, ahol a hotelszobák luxusát hazaimportálni vágyók legális módon juthatnak hozzá mindenhez, amit eddig bőröndjükben próbáltak kicsempészni a szállodából.

A klasszikusok mellett, úgymint a törölközők és fürdőköpenyek, akár olvasólámpával és hamutartóval fokozhatjuk az otthonunk kényelmét, de porcelán étkészletek, kávés- és teáskészletek épp úgy megrendelhetőek, mint plüssmackók vagy az ünnepi asztalra való finomságok.

Megnézem
Összes kép (7)

Az árak 9 eurónál kezdődnek és egészen több ezer euróig szárnyalnak, a legértékesebb szuvenírek amiket a kedves vendég hazavihet a japán luxusmárka, a Tasaki által készített, gyémántokkal díszített ékszerek, amelyek F. Scott Fitzgerald novellájára emlékezve “A Diamond as Big as the Ritz” névre hallgatnak.

Megnézem
Összes kép (10)

A hotel hivatalos álláspontja szerint a webshopot a vendégektől érkező megnövekedett érdeklődésre reagálva nyitották, azok ugyanis már korábban is szívesen vásároltak volna valamilyen apróságot, a hotelben töltött napok emlékére. Hogy ezeknek a visszajelzéseknek mekkora része jelentkezett inkább a tettek, mint a szavak szintjén nyilván sohasem derül ki, hiszen egy patinás szálloda diszkréten kezeli az efféle dolgokat.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top