Shine

A fidget spinner a beauty imádókat is bepörgeti

Megjelent ugyanis a pörgettyű csajos változata, ami a stresszoldás hatékonyságát barack illatú szájfénnyel próbálja emelni. Valamint eper és szőlő

Megjelent ugyanis a pörgettyű csajos változata, ami a stresszoldás hatékonyságát barack illatú szájfénnyel próbálja emelni. Valamint eper és szőlő illatúval, a BuzzFeed Product Labs ugyanis szövetkezett a Taste Beauty kozmetikai céggel és együttes erővel mutatták be a három különböző illatú szájfényt tartalmazó beauty spinnert, a Glamspint.

A kütyü jó nagy távolságra van mindentől, ami kifinomult és nőies, de nem is az volt a céljuk, hogy topmenedzser nőcik cipeljék magukkal üzleti tárgyalásokra – bár lehet, a pörgetésük tényleg segítene nekik a stresszes helyzetekben. Sokkal inkább a fiatal korosztályt, a tiniket célozták meg, no meg persze azokat a gyermeklelkű felnőtteket, akik bírják a poénos haszontalanságokat.

Olvasd tovább a Krémmánia Magazinon »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top