Shine

Rihanna X Manolo Blahnik – Ezekért a cipőkért Carrie Bradshaw is megőrülne

So Stoned néven jelent meg az énekesnő harmadik, egyben utolsó közös kollekciója a Manolo Blahnik luxus cipőmárkával

So Stoned néven jelenik meg az énekesnő harmadik, egyben utolsó közös kollekciója a Manolo Blahnik luxusmárkával, ami kövekkel gazdagon díszített, átlátszó cipőket tartalmaz.

A lábbelik persze fantázianeveket is kaptak, a közepes sarkú mule Spice, a gladiátor szandál Poison Ivy, a magassarkú papucs Bajan Princess, a szandál pedig Purple Chalice névre hallgat.

Néhány Manolo Blahnik márkaüzletben és a webshopjukban lesznek elérhetőek július 6-tól, kellőképp borsos áron, a mule 1265 dolláros árcímkével indítja a sort (kb. 340ezer forint), míg a gladiátor szandál már 2325 dollárba, vagyis nagyjából 625ezer forintba fog kerülni.

A közös munkájukból korábban létrejött Denim Desserts és Savage névre keresztelt kapszulakollekciókat is nagy siker övezte, glamúros csillogásban pedig a mostani sem marad el tőlük egy picit sem.

Megnézem
Összes kép (4)

A gladiátor szandál először a Wild Things klipjében tűnt fel, ami DJ Khaled-del készült közös száma Rihannának, a divatrajongók pedig még jó, hogy azonnal rákattantak a témára, vajon mit viselhet a stílusikon a klip több jelenetében is. Nos, mára kiderült, hogy ennek a kollekciónak a darabjáról van szó.

 

 

már hivatalos

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top