Shine

Trendet robbantanak a kartyűk a következő szezonban

Jó lesz, ha már most felkészülsz és adsz egy gombolyag fonalat a nagyidnak, az őszi szezon egyik legfelkapottabb darabjai ugyanis a kartyűk lesznek. A

Jó lesz, ha már most felkészülsz és adsz egy gombolyag fonalat a nagyidnak, hogy még időben megkösse az őszi szezon egyik legfelkapottabb darabját, a kartyűt.

A trend-előrejelzés nem akárhonnan jött, a net-a-porter.com vezetője, Lisa Aiken szerint a látványos ruhaujjak továbbra is divatban maradnak, a karok kihangsúlyozásának pedig egyik legmenőbb megoldásai az olyan kötött karmelegítők lesznek, amiket a Calvin Klein 2017 őszi/téli divatbemutatóján is láthattunk.

Viselhetjük mellénnyel, de vékonyabb kabátok, dzsekik fölé is felhúzhatjuk a fura kis szerzeteket, amikhez még annyi anyag sem kell, mint egy boleróhoz.

Nem Calvin Klein volt az egyetlen, aki indítványozta karjaink melegen tartását. A Tome, a Gypsy Sport vagy épp Jonathan Simkhai divatbemutatóján is feltűntek a kartyűk különböző formái.

Megnézem
Összes kép (5)

Hogy valójában mennyire praktikusak és illeszthetők bele egy átlagos ruhatárba, ezt döntse el mindenki maga, de az biztos, hogy a hűvös idő beköszöntével a divatvilág éllovasai rákapnak majd a látványos kiegészítőre, a street style fotósok legnagyobb örömére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top