Shine

Védd magad a napfénytől stílusosan – Szalmakalap körkép

  A kifutókon is láthattunk belőlük jó pár változatot, a klasszikus háncs színű mellett a sötét árnyalatúak domináltak – lásd az Emporio

Ha nyár, akkor napsütés, ha napsütés, akkor káros UV-sugárzás. Sajnos. Hiába nem ülünk épp a vízparton, a várostáblánál nem áll meg a tűző nap ereje, simán leéget minket a belváros közepén is.

Hogy ne jussunk ilyen sorsra, érdemes beszerezni egy örök slágert, a szalmakalapot, ami esetén a múlt évi sem divatjamúlt. És mekkora mázli, hogy minden szezonra megjelenik pár új változat, amikkel bővíthetjük repertoárunkat.

A kifutókon is láthattunk belőlük jó pár változatot, a klasszikus szalma színű mellett a sötét árnyalatúak domináltak – lásd az Emporio Armaninál -, méretben pedig több divattervezőnél is feltűntek extra széles karimás változatok is (Blumarine, Jacquemus). Ezek ugyan nem a legpraktikusabb viseletek, de kétségtelenül látványos összképet eredményeznek.

Megnézem
Összes kép (12)

Ha olyan típust keresünk, amelyet nem csak a napágyon heverészve tudunk kényelmesen viselni, válasszunk kisebb fedorát, panamát, vagy erősebb szövésű változatot.

Megnézem
Összes kép (6)

1. Feliratos, fekete pánttal – Mohito – 2. Lyukacsos szövésű barna szalmakalap – Twinset – 3. Fekete, négyzetrácsos szövésű kalap – Max Mara – 4. Barna-bézs pom-pom rátétes kalap – Sophie Anderson – 5. Csipke mintás szalmakalap – Marks and Spencer

Megnézem
Összes kép (6)

6. Amaya szalmakalap – Nanushka – 7. Színes bojtos fedora – Gap – 8. Sötétkék panama kalap – Sensi Studio 9. Raffia kalap pom-pom díszekkel – Zara – 10. Kétszínű szalmakalap mályva szalaggal – H&M

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top