Shine

Guerlain X Le Coq Sportif – sneaker újdonság a divat és a szépségápolás szerelmeseinek

Mint arról már mi is írtunk, a Guerlain új illatvariánsa, a Black Perfecto by La Petite Robe Noire nemrég saját sminkkollekciót kapott. Most pedig az

Mint arról már mi is írtunk, a Guerlain La Petite Robe Noire illata idén új kompozícióban, Black Perfecto by La Petite Robe Noire néven jelent meg. Most pedig az illatház úgy döntött, tovább bővíti a parfümhöz kapcsolódó szépségek körét és a francia Le Coq Sportif-el közösen piacra dobott egy szupermenő sneakert.

A sportcipő a kakasos márka  Arthur Ashe modelljének egy egyedi változata, designban természetesen szorosan kötődik az illathoz. Fonott, fekete-fehér bőrből készült a teteje, talpának külső része pedig átlátszó, enyhén csillogó műanyagból áll. A sarokrészen és nyelven a szokásos kakasos logó helyett a jobb cipőn a Guerlain parfümre utaló kis fekete ruha rajza kapott helyett.

A hírek szerint minden pár cipőhöz jár egy pici kerámia parfüm adagoló is, ami pár cseppet tartalmaz a parfümből, miután pedig kifogyott, charmként viselhetjük nyakláncunkon vagy karkötőnkön.

A sneaker ára 95 euro lesz és 36-41 közötti méretekben kerül az üzletekbe júniustól.

Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top