Shine

Irigykedünk: a kis fekete ruha új illatot is kap sminkkollekciója mellé

Jó dolog ikonikus ruhának lenni. Imádnak, rajonganak érte és időről időre újdonsággal lepik meg, amelyet ráadásul ő maga ihletett. Igazi múzsa. Így

Jó dolog ikonikus ruhának lenni. Imádják, rajonganak érte és időről időre újdonsággal lepik meg, amelyet ráadásul ő maga ihletett. Igazi múzsa.

Így van ez a Guerlain háznál is, amely dédelgetett illatkedvencének, a La Petit Robe Noir-nak ez év tavaszára újabb sminkújdonságokat álmodott meg. Illatos szempillaspirál, ajak- és arcszínező lip & cheek tint, valamint új színárnyalatokban pompázó rúzsok és körömlakkok kerültek a kollekcióba.

Az új árnyalatok között volt a Black Perfecto névre keresztelt feketés, sötét burgundi szín is, amelyhez kapcsolódóan a parfümből is hamarosan egy új változatot üdvözölhetünk.

A Black Perfecto by La Petite Robe Noir női illat az eredetinél mélyebb, sötétebb tónusú lesz, amelyről új illatjegyek gondoskodnak. Rózsa, bőr, édesgyökér és mandula is megtalálható lesz a kompozícióban, mégpedig a következő felállásban:

Fejjegy: cseresznye, mandula
Szívjegy: rózsa, édesgyökér
Alapjegy: bőr

A hosszan tartó, édeskés illat karakteres, de nem tolakodó, alkotójuk természetesen az illatház parfümőre, Thierry Wasser. A dögös motoros dzsekik és a kifinomult kis fekete ruhák szexi elegyét zárták üvegcsébe, ami maga is éjfekete színt kapott ez alkalommal. Inspirációért valószínű, hogy az eredeti 2009-es illat fantáziavilágához is  visszanyúltak, amelyet anno szintén a rock-and-roll fíling lengett körbe.

A Black perfecto elnevezés is a motorozás szabadságára, a motoros dzsekik szexi lezserségére utal. Perfecto néven futott ugyanis az a motoros dzseki is, amely Marlon Brando számára készült és amelyet ő tett igazi, ikonikus darabbá, főleg, miután azt viselte 1953-as, A vad című filmjében.

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top