Shine

Sminkkollekció, ami stílusosan ünnepli a nyár gondtalan szabadságát

Limitált szériás sminkkollekcióval készül a nyárra a Dior, amelynek vibráló, telt színei jó adag bőrápoló összetevőket is tartalmaznak.

Limitált szériás sminkkollekcióval készül a nyárra a Dior, amelynek vibráló, telt színei jó adag bőrápoló összetevőket is tartalmaznak. Peter Philips, a márka kozmetikumokért felelős kreatív igazgatója által megalkotott Care&Dare kollekció szem- és szájsminkeket, körömlakkokat és luminizer-t is tartalmaz, így valóban tetőtől talpig luxus ragyogásban lehet részünk.

 

DIOR ADDICT CARE & DARE – Summer 2017 Limited Edition

A tükörfényű ragyogást kölcsönző Dior Addict rúzs nyári kiadása hat színben jelentkezik, amelyek mindegyike intenzív ajakápoló összetevőket is tartalmaz. A teljes kollekcióra jellemző, hogy a sminkek fehér, logómintás részei turbózzák fel bőrünket finomságokkal, a rúzsok esetében például E-vitamint is tartalmazó, ajakápoló olajat rejt magában.

Megnézem
Összes kép (7)

DIORSKIN NUDE AIR CARE & DARE – Summer 2017 Limited Edition

A két színárnyalatban is kapható púder igazi nyári ragyogást kölcsönöz a bőrnek. A mesterkéltség helyett azonban a finom púderszemcsék lágyan borítják be arcbőrünket, hogy az természetes fényt kapjon általuk. A púderhez egy mini kabuki ecset is jár, amely méretéből adódóan kézitáskánk boldog lakójává is válhat.

DIORSKIN NUDE AIR LUMINIZER SERUM – Summer 2017 Limited Edition

A folyékony luminizer szérum segítségével kiemelhetjük napbarnított bőrünk egészséges, finoman ragyogó színét, állagának köszönhetően pedig jól építhető és remekül eldolgozható. A szatén finish-ről a finom, irizáló pigmentek gondoskodnak, maga a szérum pedig két árnyalatban is elérhető, hogy jobban illeszkedhessen bőrtónusunkhoz.

Alkalmazhatjuk a highlighterekhez hasonlóan a kiemelni kívánt arcrészeken, mint az orcán, az orron és az állunkon, de tehetünk belőle teljes arcfelületünkre is, sőt, a dekoltázsunkra és karunkra is, ha egységes, lágy ragyogást szeretnénk elérni.

 

5 COULEURS – Summer 2017 Limited Editon

A márka ikonikus, öt színt rejtő szemhéjfesték palettájából szintén készült a kollekció számára limitált kiadás. Mindkét változat esetén barnás, bronzos színeket rejtenek a fekete dobozkák (metálos és szatén finish-űt egyaránt), amelyek egyike egy-egy élénk színárnyalattal egészül ki. A Focus napfényes sárgát, az Attract élénk pinket rejt magában. A megszokott módon egy pici ecsetes és egy szivacsos applikátort is tartalmaz a paletta, amelyek segítségével bárhol igazíthatunk sminkünkön.

Halkan jegyezzük meg, a 5 Couleurs palettából más színújdonságok is napvilágot láttak:

DIORSHOW COLOUR & CONTOUR – Summer 2017 Limited Editon

A szemceruza és szemhéjárnyaló kombinációja a kétvégű csodafegyver, amely három nyári színben vár minket az üzletek polcain. A Sun bath sárga szemceruzájához gyöngyházfényű árnyaló társult, a Sea-bay változattal lágy pasztellkéket vihetünk fel szemhéjunkra, míg igazi azúrkékkel rajzolhatjuk meg szemünk vonalát a pillák tövében. A bronzos árnyalat itt sem maradhat el, a sötétebb szemceruzához pezsgőszínű árnyaló párosul.

Megnézem
Összes kép (4)

DIOR VERNIS – Summer 2017 Limited Edition

Végül, a kollekció utolsó darabjaiként jöjjenek a vadiúj körömlakk árnyalatok, a Dior Vernis nyári variációiként. A korall, bronz és fehér színek hosszan tartó formulával párosulnak, eredményül pedig a géllakkok ragyogását biztosítják.

Érdemes megnézni a kollekció reklámjában látható manikűrmintát is, amely a korall alapszínt fehérrel keretezi a köröm minden oldalán. A látvány zseniális, kipróbálásra érdemes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top