Shine

Ismerd meg Beyoncé stylistját, aki ezentúl Kendall Jennert is öltözteti

Alighogy felröppent a hír, a Kardashian és Jenner lányok szakítanak eddigi stylistjukkal, Monica Rose-zal, máris itt az újabb infó gardróbjuk környékéről.

Alighogy felröppent a hír, a Kardashian és Jenner lányok szakítanak eddigi stylistjukkal, Monica Rose-zal, máris itt az újabb infó gardróbjuk környékéről. Kendall Jenner esetén ugyanis úgy tudni, Marni Senofonte lesz az, aki a jövőben a modell-celebritás megjelenéséért felelni fog.

De mégis, kiről van szó, ki az, aki a színfalak mögött Szűz Máriát varázsolt Beyoncéból a februári Grammy-díjátadón?

Senofonte az elmúlt majd másfél évben szinte kizárólag Beyoncéval dolgozott, első közös munkájuk az énekesnő múlt évi Super Bowl fellépésének outfitje volt, de neki köszönhető a Lemonade albumot felvezető klipben, a Hold Upban látható sárga Cavalli ruha is.

beyoncegif   A New York-i stylist nem veszi félvállról a munkáját, egy átlagos ruhapróba simán két órára is húzódik, de elmondása szerint volt már extrém hosszú, tíz órás szeánsza is. Húsz éve a szakmában van, karrierjét annak idején a stylist ikon, Norma Kamali asszisztenseként kezdte.

Beyoncé mellett dolgozott már együtt Lauryn Hillel, Sean Combs-al, Ciara-val, Mary J. Blidge-al és persze Jay Z-vel is, de a márkák is szívesen kérik fel közös munkára. Tette ezt már a Gucci, a Kenzo, a Roberto Cavalli vagy Ulyana Sergeenko és Francesco Scognamiglio couturierek.

Ha eddig tehát nem volt eléggé népszerű és keresett, az elmúlt hónapokban már kétség kívül az lett. Az Instagram “Legnépszerűbb terhesfotója” díj ugyanis szintén hozzá köthető: ő terítette a fátylat Beyoncéra, hogy posztolhassa az örömhírt, két bébivel is bővülni fog családja.

Senofonte Insta oldalát egyébként legalább annyira érdemes követni, mint az énekesnőét. Azon ugyanis rendre posztol magáról fotókat a rá jellemző laza, szexis tomboy stílusú szerelésekről, amelyekről jól látszik, szereti a rétegek játékát is.

A pletykák szerint Kendall Jenner fekete, csillogó Redemption estélyi ruhája, amit a Harper’s Bazaar első megjelenésének 150. évfordulójára rendezett partin viselt, már a stylist munkáját dicséri – de hivatalosan még egyik fél sem erősítette meg a hírt.

Marni Senofonte kuncsaftjai között még egy stílusikont is számon tarthatunk, mégpedig a lassan nyugdíjas korba lépő Barbie babát. Bizony, a karcsú játékbabától immár nem csak a kislányok irigyelhetik el tündérhercegnős szettjeit, de mi, felnőttek is joggal irigykedhetünk laza szereléseire, amiket a stylist tervezett a plasztik IT-lány és barátnői számára.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top