Shine

10 matt ajakrúzs, amikkel tuti nem nyúlsz mellé

A 2017-es rúzstrendek között stabilan őrzik helyüket a matt finishű rúzsok, amik közül ugyan nem egyszerű igazán jót kiválasztani, ha sikerül, imádni fogjuk döntésünket, hogy bővítettük általa repertoárunkat - utána pedig úgy meg kedveljük majd, hogy észre sem vesszük és ellepik pipere asztalunkat.

A 2017-es rúzstrendek között stabilan őrzik helyüket a matt finishű rúzsok, amik közül ugyan nem egyszerű igazán jót kiválasztani, ha sikerül, imádni fogjuk döntésünket, hogy bővítettük általa repertoárunkat – utána pedig úgy meg kedveljük majd, hogy észre sem vesszük és ellepik pipere asztalunkat.

mattruzs

Matt rúzst választani nem egyszerű. Míg a selymes fényű vagy csillogó rúzsok esetén is meggyűlhet a baj szárító hatásukkal, a mattok esetében ez fokozottan így van, hiszen a látvány még csúnyább lehet, ha rövid idő alatt szárazzá, barázdálttá válnak ajkaink.Persze sokat javíthatunk az eredményen, ha megfelelően leradírozzuk ajkainkról az elhalt hámsejteket és jól előhidratálunk, de ettől függetlenül elengedhetetlen, hogy maga a rúzs is tartalmazzon ápoló, hidratáló összetevőket. Mindemellett pedig az sem árt, ha sokáig fennmarad ajkainkon anélkül, hogy korrigálni kellene a látványt.

A lenti válogatáshoz a Krémmániát hívtuk segítségül, az ottani szép számú vélemények alapján csupa olyan rúzst választottunk ki, amelyek nagyon jól szerepeltek (értsd, legalább négyes átlagos pontszámot értek el az ötös értékelési skálán) használóik véleménye alapján.

Megnézem
Összes kép (6)

1. Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick
2. Estée Lauder Pure Color Envy Matte Ajakrúzs
3. Lancôme Matte Shaker Folyékony Ajakrúzs
4. NARS Semi-Matte Lipstick Ajakrúzs
5. Too Faced Melted Matte Liquified Matte Long Wear Lipstick

Megnézem
Összes kép (6)

6. Dior – Rouge Dior Matte Ajakrúzs
7. Max Factor Colour Elixir Velvet Matte Ajakrúzs
8. MAC MACnificent Me Mattene Lipstick
9. The Kylie Lip Kit by Kylie Jenner
10. Huda Beauty Liquid Matte Folyékony Rúzs

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top