Shine

Cara Delevingne deszkás csajként ered az új Chanel táska nyomába

Az idei év (eddigi) legnagyobb durranása a Chanel-háznál az új, Gabrielle névre keresztelt táskakollekció bemutatása volt.

Az idei év (eddigi) legnagyobb durranása a Chanel-háznál az új, Gabrielle névre keresztelt táskakollekció bemutatása volt. A februárban debütál luxus kiegészítők Coco Chanel hivatalos keresztnevét viselik, nem véletlenül. A kézitáskák és a hozzájuk alkotott, szintén Gabrielle parfüm a márka alapítójának életéből azt a korszakot hivatott felidézni, amikor még nem Coco Chanel, a befutott divattervező volt, hanem “csak” Gabrielle Bonheur Chanel, a lány, akinek vakmerő, lázadó természete magában hordozta azt az elszántságot, ami későbbi sikereinek eléréséhez kellett.

gabriellebag

A 2011-es Boy kollekció bemutatása óta ez az első önálló táskacsalád a divatháznál, így mind a márka rajongói, mind pedig a szakma kíváncsi szemekkel figyelte őket már a 2017 tavaszi/nyári divatbemutató alkalmával is.

Februárban mutatták be az első kisfilmet az új kollekcióhoz kapcsolódóan, amely az Inside Chanel minifilm-sorozat 18. része is egyben. A lendületes filmhez pár napja csatlakozott Kristen Stewart főszereplésével egy újabb videó is, amit Daniel Askill rendezett, aki többek között Sia jó pár klipjét is rendezte már.

A legújabb animációs kisfilmben pedig Cara Delevingne tűnik fel, hogy Gabrielle után eredjen gördeszkájával, majd útközben rátaláljon A Táskára, amely társául szegődik – feltehetően egy életre.

A steppelt mintás, láncos füllel ellátott válltáskák és hátitáskák számos különböző színben és méretben elérhetők, ami mellett persze a felhasznált anyagok is változatosak: a klasszikus báránybőrön kívül többféle egzotikus állatbőrből is megvásárolhatóak a kiegészítők. Áruk 3000 dollártól kezdődik, a legexkluzívabb darabok pedig akár 33000 dollárba is kerülhetnek.

Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top