Shine

Rúzskollekció, amit a temperamentumos szicíliai nők ihlettek

Az olasz divattervező páros, Domenico Dolce és Stefano Gabbana új, ápoló és színező ajakszínezőkkel örvendezteti meg hamarosan a nagyérdeműt.

Az olasz divattervező páros, Domenico Dolce és Stefano Gabbana ápoló és színező rúzsújdonságokkal örvendezteti meg áprilisban a nagyérdeműt. A kollekció a Dolce&Gabbana egyik legnépszerűbb táskája, a Miss Sicily után kapta a nevét, színei pedig a mediterrán sziget asszonyaira jellemzően szenvedélyesek, intenzívek.

dolce gabbana miss sicily

Összesen 16 különböző árnyalatban lesz kapható, amiket öt nagy csoportba rendeztek: a lágy nude színek mellett élénk pinkek, lilás árnyalatok, napfényes korallok és telt vörös változatok is megtalálhatóak.

A gazdagon pigmentált színeket ápoló hatóanyagok gazdagítják, emolliens összetevői pedig puhítják, javítják ajkaink állapotát, így az ígéretek szerint nap végére sem fogja bőrünket kiszárítani.

A rúzsokhoz színben megfelelő kontúrceruzák is kaphatóak lesznek, így azokkal nem csak szánk külső ívét rajzolhatjuk meg, de a teljes felületét is átsatírozhatjuk vele. Általuk még tartósabb eredményt kapunk, a rúzsból pedig elegendő lesz egy réteget felvinni, hogy elegáns, ragyogó színt kapjanak ajkaink.

Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top