nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Shine
Rúzskollekció, amit a temperamentumos szicíliai nők ihlettek

Rúzskollekció, amit a temperamentumos szicíliai nők ihlettek

Az olasz divattervező páros, Domenico Dolce és Stefano Gabbana új, ápoló és színező ajakszínezőkkel örvendezteti meg hamarosan a nagyérdeműt.
Benecz Judit
Benecz Judit
f Ajánlom

Az olasz divattervező páros, Domenico Dolce és Stefano Gabbana ápoló és színező rúzsújdonságokkal örvendezteti meg áprilisban a nagyérdeműt. A kollekció a Dolce&Gabbana egyik legnépszerűbb táskája, a Miss Sicily után kapta a nevét, színei pedig a mediterrán sziget asszonyaira jellemzően szenvedélyesek, intenzívek.

dolce gabbana miss sicily

Összesen 16 különböző árnyalatban lesz kapható, amiket öt nagy csoportba rendeztek: a lágy nude színek mellett élénk pinkek, lilás árnyalatok, napfényes korallok és telt vörös változatok is megtalálhatóak.

A gazdagon pigmentált színeket ápoló hatóanyagok gazdagítják, emolliens összetevői pedig puhítják, javítják ajkaink állapotát, így az ígéretek szerint nap végére sem fogja bőrünket kiszárítani.

A rúzsokhoz színben megfelelő kontúrceruzák is kaphatóak lesznek, így azokkal nem csak szánk külső ívét rajzolhatjuk meg, de a teljes felületét is átsatírozhatjuk vele. Általuk még tartósabb eredményt kapunk, a rúzsból pedig elegendő lesz egy réteget felvinni, hogy elegáns, ragyogó színt kapjanak ajkaink.

4 Fotó megtekintése

Rúzskollekció, amit a temperamentumos szicíliai nők ihlettek

Árnyalatok: 320 Onofria, 400 Lucia, 410 Isabella, 500 Filomena
Még több +
Árnyalatok: 510 Caterina, 600 Maria, 610 Carmela, 620 Agata
Még több +
Árnyalatok: 210 Concetta, 220 Rosalia, 300 Annunziata, 310 Domenica
Még több +
Árnyalatok: 10 Anna, 110 Angelica, 120 Antonia, 200 Rosa
Még több +
Megosztás Facebookon