Shine

Kendall Jenner Marilyn Monroe-ként szexiskedik

A legfelkapottabb modellek között számon tartott Kendall Jenner még alig múlt 21 éves, de már lábai előtt hevernek a luxusmárkák.

A legfelkapottabb modellek között számon tartott Kendall Jenner még alig múlt 21 éves, de már lábai előtt hevernek a luxusmárkák. Felkérte már reklámfotózásra a Fendi és a Marc Jacobs is, mostanság pedig az Estée Lauder szépségnagyköveti posztját is betölti, miközben minden nem hiányozhat a divathetek forgatagából és a divatmagazinok címlapjairól sem.

Mindez persze nem véletlen, a közösségi média felületeken összegyűjtött több milliós követői bázisán keresztül egy teljes generációt tud napi szinten megszólítani és befolyásolni posztjai segítségével. Összehasonlításként, többen követik őt az Instagramon, mint ahányan Franciaországban élnek, de 15 milliós Facebook táborával is bőven ráver Magyarország lakosságára.

Elkerülhetetlen volt hát, hogy ő is belépjen azon sztárok táborában, akik a feledhetetlen szexi szőke, Marilyn Monroe bőrébe bújnak egy szerep erejéig. Esetében a színésznő hangját, illetve legemlékezetesebb dalait, mondatait vették kölcsön a brit LOVE magazin számára készült videóhoz.

Kendall a kisfilmben csodás La Perla fehérneműkben táncol, pózol, miközben playback énekli a Diamonds Are a Girl’s Best Friend vagy a Valaki forrón szereti filmből ismert I Wanna Be Loved by You számok rövidke részleteit.

A La Perla fehérneműiben egyébként egész tavasszal láthatjuk majd őt, ugyanis Isabeli Fontana és Liu Wen mellett őt kérték fel a márka 2017 tavaszi kampányfotóinak elkészítéséhez is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top