párkereső

A nyár elhozza az igaz szerelmet! – Nyerj párkereső szolgáltatásunkkal!

Felejtsd el a magányos estéket, a szólóban tett sétákat, az unalmas egyedüllétet! Itt az idő, hogy a szerelem rád találjon. Mindenkire vár valaki! Mi segítünk, hogy egymásra találjatok!

A nyár elhozza az igaz szerelmet! - nyerj a Párkereső szolgáltatásunkkal!Keresed a párod? Nálunk megtalálod! Főleg most, amikor a keresgélés még jobb, játékosabb és akár gazdagabb is lehet! Az NLCafe Párkeresőjének nyári játékán sokszorozódik a pártalálás esélye!

A játékban regisztrált társkeresők vehetnek részt, semmi mást nem kell tenniük, csak június 22 és július 3. között belépni a Párkereső oldalára! Ahány belépés, annyiszor nagyobb esély a sikerre és annál nagyobb esély a nyeremények egyikére!

A fődíj egy varázslatos Wellness hétvége, természetesen párosan! A fődíj mellett esélyes lehetsz további nyereményeink egyikére is, nyerhetsz Rapidrandi, Kinyit-Lakat party belépőt vagy féléves Nők Lapja előfizetést!

A legnagyobb nyeremény majd a szerelem lehet, hiszen akciónk tartalma alatt a számos új regisztráló újabb és újabb esély a társtalálásra! Ne hagyd ki a ragyogó alkalmat, adj esélyt a szerencsének és adj esélyt a szerelemnek is!

 

A nyereményjáték részletes leírását és szabályzatát itt olvashatod el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top