Otthon

Ünnepi készülődés folt- és koszmentesen (X)

Minőségi padlótisztító használatával könnyedén ragyogóvá varázsolhatjuk a kemény felületeket.


Az adventi időszak közeledtével lassan mindenki az ünnepekre készül. Izgatottan várjuk az év legszebb pillanatait, tervezgetünk, álmodozunk.

A meghitt, együtt töltött napokat azonban megelőzi a kevésbé szeretett házimunka, az egyik legidőigényesebb tevékenység pedig a padló takarítása. Egyrészt szeretnénk megszabadulni a portól, másrészt a felmosás során folt- és koszmentessé akarjuk tenni a járólapot, a laminált, valamint az egyéb fa-, plexi- vagy üvegburkolatot. Ráadásul a felszáradásra is várni kell.

Erre kínál megoldást a Kärcher FC 5 padlótisztító, amely friss víz folyamatos adagolása mellett, automatikus hajtású hengerek segítségével, súrolás nélkül szedi össze a laza, a száraz vagy megnedvesített szennyeződést. A kezelt felület 2 percen belül újra használható, mivel a felhasznált víz elszívásának köszönhetően minimálisan marad nyirkos.

A készülék innovatív, öntisztító rendszerrel és minőségi mikroszálas hengerekkel dolgozik, így biztonsággal elkerülhető a karcolódásra hajlamos, érzékeny burkolatok sérülése. Emellett a gép az automatikus hajtás révén percenként 500-as fordulatszámmal működik, ezért egyetlen húzással több törlőmozdulatot végez, így a takarítás még hatékonyabbá válik.

A Kärcher a kialakítás során maximálisan a praktikumot tartotta szem előtt. Ebből kifolyólag a tisztítófejet úgy tervezték, hogy a segítségével a sarkok és az élek tökéletesen elérhetőek legyenek, a rugalmas csukló pedig lehetővé teszi még az alacsony bútorok alatti és a szűk, nehezen hozzáférhető helyek elérését is.


A készülék azok számára is megfelelő választás, akik a környezetvédelmet szintén fontosnak tartják, ugyanis egy kb. 60 m²-es terület megtisztításához 600 ml vizet használ.

Élvezd a kosz- és foltmentes tisztaságot otthonodban az adventi időszakban és karácsonykor is! Spórolj időt, hogy felhőtlenül tölthesd a pihenést barátaid és családod körében!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top