Otthon

Teremts harmóniát az otthonodban teljes tisztasággal! (x)

A karácsonyi készülődés, a lakás kitakarítása is lehet stresszmentes, ha megfelelő takarítóeszközt választunk.


Az egész éves rohanás után mindannyian vágyunk a megnyugvásra. Szeretnénk feltöltődni, elengedni a mindennapi stresszt és élvezni a szeretteink közelségét, az otthon melegét. A téli ünnepek a legideálisabbak arra, hogy pihenjünk, de ehhez előbb harmóniát kell teremtenünk magunk körül, ugyanis a környezetünk igen nagy mértékben befolyásolja közérzetünket, hangulatunkat.

A takarítás a legtöbbünk számára nem kívánatos tevékenység, főleg, amikor egyszerre próbálunk helyt állni az év végi hajrában és felkészülni a karácsonyra. Ilyenkor érdemes olyan eszközöket igénybe venni, amelyek meggyorsítják a házimunka elvégzését.

A Kärcher SC 2 deluxe gőztisztító sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően a legtöbb feladattal könnyedén megbirkózik. Alkalmazásával a padló-, csempe-, ablak- és tükörtisztítás is egyszerűen megoldható, de a készüléknek a csaptelepek, mosdók, páraelszívók, továbbá főzőlapok takarítása sem jelent gondot. Sokrétűségét a különböző kiegészítők is adják, a padló- és kézi fejjel, illetve a körkefével a lakás minden szeglete elérhetővé válik.

A praktikum a gyártónál az egyik legfontosabb szempont, az EasyFix padlófej kialakítása a flexibilis csukló révén ergonomikus, tökéletes érintkezést biztosít testmagasságtól függetlenül.

A maximális hatékonyságért a felületekhez igazítható, 2 fokozatú gőzmennyiség-szabályozás felel, így vegyszerek nélkül távolítható el a háztartásban előforduló baktériumok 99,99%-a. Emellett a kiváló minőségű mikroszálakból készült padlótisztító törlőkendő és a kézi fejhez tartozó borítás is ezt támogatja.

A gőztisztító folyamatosan visszajelzést ad a működés módjáról, LED-kijelzővel rendelkezik a markolaton, amely piros fénnyel mutatja a gép felmelegedését, amikor pedig készen áll a használatra, zölden világít.

Legyél összhangban önmagaddal és otthonoddal, válassz olyan gépet, amely teljes mértékben a partnered lehet a takarítás során!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top