Otthon

Tavaszi nagytakarítás könnyedén, pillanatok alatt (x)

Ugye neked is ismerős az az érzés, amikor elérkezik a tavaszi nagytakarítás ideje, de inkább a családdal és a barátaiddal töltenéd a szabadnapokat? Nehéz átlendülni ezen a ponton, de megfelelő eszközökkel sokkal rövidebb idő alatt rendbe teheted otthonodat, nyaralódat, mint gondolnád, ráadásul az autót, a biciklit, a kerti bútorokat, de még a gyerekek játékait is felfrissítheted egy jó alapos mosással. Sőt, ha összefogtok, jó kis közös program is lehet a takarítás.


A magasnyomású mosók sokrétűen kihasználhatóak, ezért alapdarabnak számítanak, ha takarításról van szó. A Kärcher készülékei a gyengéd ápolástól kezdve az erőteljes tisztításig tökéletes megoldást kínálnak minden felületen. A speciális szórófejjel különböző szórástípusok választhatók ki közvetlenül a tisztítandó területhez igazodva, így azt nem szükséges cserélgetni, megszakítás nélkül dolgozhatsz. Azt, hogy melyik nyomásbeállítás alkalmas leginkább az adott feladathoz, a 3 az 1-ben Multi Jet szórószáron lévő szimbólumok segítségével választhatod ki, amit a Full Control széria K5 és K7 modelljein található LCD-kijelző nagymértékben megkönnyít.


A beltér tisztán tartásához szintén érdemes professzionális gépet választani, olyat, amellyel egyetlen lépésben elvégezhető a porszívózás és a felmosás. A Kärcher FC5 keménypadló-tisztító legújabb, akkumulátoros változatban is elérhető készülékével kevesebb mint fele annyi idő alatt végezhetsz a házimunkával. A sorozat tagjai kövön, járólapon, parkettán, laminált vagy vinylpadlón is alkalmazhatóak minimális fennmaradó nedvességgel, így a felületek rövid időn belül újra járhatóvá válnak. Nincs szükség kézi súrolásra, felmosórongyra, az innovatív öntisztító funkciónak köszönhetően a gép a hengerekről folyamatosan eltávolítja a piszkot. A sorozat tagjai kényelmesen kezelhetőek, rendkívül mozgékonyak, és szinte bárhová beférnek, a sarkokban és a peremek mentén is maximális hatékonysággal működnek.


Élvezd a tökéletes tisztaságot és a szabadságot, amit a Kärcher kínál!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top