Otthon

Tavaszi lakásálmok? Mutatjuk, hogyan valósítsd meg őket! (X)

Új trendi megoldások a konyhába? Jól jönne egy kis átalakítás, hogy végre olyan konyhád legyen, ahol öröm főzni? Netán nagyobb terveid vannak, és lakást vennél? Idén tavasszal nincs lehetetlen, a Fundamenta Megvalósító Extra Lakáshitellel azonnal belefoghatsz a lakásprojektbe, és nem kell izgulnod a törlesztőrészletek miatt sem, hiszen azok a futamidő végéig előre rögzítettek. Köss most lakástakarékot, juss hozzá áthidaló kölcsönnel rögtön a pénzhez, és használd ki a 72 ezer forintos állami támogatást, hogy igazán jól induljon ez a tavasz!


Észrevetted, hogy a tavaszi nagytakarításkor szemet szúrnak még a legkisebb szépséghibák is a lakásban? Nem kell tovább együtt élned a kompromisszumokkal, és halogatni a felújítást, sőt lakásvásárlással kapcsolatos terveidet sem, hiszen ma már olyan hiteltermékek között válogathatsz, amelyek éveket tudnak lefaragni a várakozásból, amíg összegyűlik a pénz lakásálmaid megvalósítására.

Milyen irányba érdemes elindulni? Ha igazán trendi konyhára vágysz, az élénk színekkel nem foghatsz mellé! 2018 slágerszíne az ultraviola, de ha a szelídebb árnyalatokat kedveled, válassz pasztellszíneket, amelyek még idén is divatosak. És ha már színek, dobd a fehér és inox konyhagépeket is, válaszd a beépíthető modelleket, amelyek tökéletesen illeszkednek a konyhabútorod stílusába, vagy a konyha színeivel harmonizáló színes darabokat a bohém és játékos látvány kedvéért.

Továbbra is hódít az indusztriális stílus, érdemes ezért játszani egy kicsit a textúrákkal: a fémes vagy fafelületek nagyon fel tudják dobni a konyhádat. Szakadj el a klasszikus járólapoktól, a fahatású padlóburkolat elegáns és otthonos hatást varázsol a helyiségbe. Figyelj a részletekre, és válassz új, beépített konyhabútoraidhoz rezes vagy aranyszínű fogantyúkat.


Kedvet kaptál otthonod ráncfelvarrásához, vagy új lakásodban valósítanád meg konyhaálmaid? Ne habozz tovább, felújításhoz, átalakításhoz, beépített konyhagépekhez vagy lakásvásárláshoz a Fundamenta Megvalósítható Extra Lakáshitelével már ma elkezdhetsz nézelődni, hogy még idén tavasszal te lehess álmaid konyhájának sztárséfje!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top