Otthon

7 spórolási trükk lakásfelújítóknak

Egy kis odafigyeléssel sokat lehet spórolni a lakásfelújítás során.

Ha épp felújítod a lakásod, tudod, mennyi mindenre kell egyszerre odafigyelned. Időben ki kell választani az anyagokat, le kell mérni a dolgokat, megrendelni, majd fogadni a kiválasztott termékeket. Mindez idő- és pénzigényes folyamat. Bár mindent nem úszhatsz meg, mutatunk pár tippet, hogy a végeredménynek ne legyen olyan borsos az ára.

 

Forrás: Cathy Poshusta

Ahelyett, hogy lecserélnéd a régi vagy megkopott dolgaidat, legyen szó a csempéről vagy a bútorokról, frissítsd fel őket inkább, varázsolj nekik új kinézetet. 

Forrás: Cathy Poshusta

Amit csak tudsz, végezz te, csak a legfontosabbak változtatásokhoz hívj szakembert. 

Forrás: Cathy Poshusta

Járj lomtalanításra! Csodás darabokat lehet kiszúrni, ha szemfüles vagy, ráadásul ingyen van. Ha pedig megunod egyszer az ott talált dolgokat, talán könnyebb szívvel válsz meg tőlük te is. A lomtalanítás mellett szuper adományboltok vannak a városban, ahol jelképes áron vehetsz mindenfélét.

Forrás: Cathy Poshusta

Fesd ki te magad a lakást vagy mázold le a régi bútorokat. Sokkal olcsóbb, és nem akkora ördöngösség, mint amekkorának gondolod. 

Persze az, hogy odafigyelsz, és nem szórod a pénzt fejvesztve, nem azt jelenti, hogy mindenből a legolcsóbbat vedd meg. Legyenek minőségi bútoraid és eszközeid is, amelyekről tudod, hogy időtállóak, és nem kell őket lecserélni pár év után. Ugyanez vonatkozik azokra a termékekre is, amelyeket megkívánsz. Nyilván nem mindent, de amire tényleg nagyon vágysz, vedd meg, mert megbánod, ha nem teszed.

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top