Otthon

Nyitás előtt az Abra új üzlete (x)

A napokban nyit az Abra bútorház harmadik üzlete Budapesten.

Október 5-én, csütörtökön nyit az Abra Bútor harmadik üzlete a 13. kerületben. A Szent István krt. 30. szám alatti boltban a vásárlók széles szortimenttel, pénztárcabarát árakkal találkozhatnak. A kiváló minőségű, fiatalos és egyben praktikus bútorok újraértelmezik a stílusos lakberendezés fogalmát.

Mi az Abra népszerűségének a titka?

A bútorüzletek nincsenek könnyű helyzetben, hiszen nagyon nehéz megfelelni a sokrétű vásárlói igényeknek. Az érdeklődők általában szemet gyönyörködtető, ámde praktikus és jó ár–érték aránnyal bíró bútorokat keresnek az üzletekben, amelyek között mindig otthonosan érezhetik magukat. Ezeket az igényeket szolgálják ki az Abra bútorai.

A vállalat első üzlete 1990-ben nyitott Krakkóban, és a bútorlánc fejlődése azóta is töretlen. Ezt többek között annak köszönheti, hogy forgalmazóként már a kezdetektől a kiváló minőség mellett kötelezte el magát. Árukészlete a legjobb lengyel manufaktúráktól és bútorgyártóktól érkezik, emellett pedig szolgáltatásait is folyamatosan fejleszti, és mindent megtesz azért, hogy a szakszerű kiszolgálás a cég valamennyi üzletében növelje a vásárlás élményfaktorát. Ez meglátszik népszerűségén is: az 1990-ben alapított vállalatnak 2000-ben még csak tíz bútorboltja volt, hamarosan azonban hihetetlen fejlődésnek indult, és mára már több mint száz üzlet várja a vásárlókat Lengyelországban.

Az Abra Bútor hazánkban is egyre népszerűbb, hiszen Soroksár és Budaörs után a héten nyitja meg harmadik hazai bútoráruházát, és a vállalat hosszú távú céljai között szerepel, hogy 2019-re Magyarországon is országos lefedettségű hálózatot építsen ki.

A hazai boltokban is bőséges választék várja a bútorok szerelmeseit. A vásárlók 41 gyártó több mint 500 forgalmazott termékéből választhatják ki az ízlésükhöz legközelebb álló darabokat. Óriási tárolókapacitással rendelkező szekrények, ergonomikus kialakítású könyvespolcok, káprázatos színvilágban ragyogó bútorok… A 440 különböző bútor és 60 kiegészítő között jó esély van arra, hogy te is megtalálod új kedvenceidet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top