Otthon

Hosszan tartó frissesség és kényelem egyben! (X)

A ruha frissessége fontos szerepet játszik mindenkinél. Így a fogyasztók többsége a mosást akkorra időzíti amikor otthon van és felügyelni tudja a folyamatot, a mosási ciklus végén eltávolítva a dobból a mosott ruhákat, így akadályozva meg a ruhák gyűrődését és a kellemetlen illatok kialakulását.

Ezért alkotta meg a Whirlpool az új innovatív FreshCare+ mosógépét, amely forradalmasítja a felhasználói élményt, megkímélve a fogyasztókat attól, hogy a ruhákat azonnal kivegyék a mosógépből, amikor a mosási ciklus véget ér. Ez teszi lehetővé számukra, hogy élvezzék az életet, miközben a mosógép gondoskodik ruhadarabjaikról. A FreshCare+ egy olyan mosógép mosógép, amely valóban alkalmazkodik a kívánt életmódunkhoz – nem kell aggódnunk, hogy mikor és hogyan mossunk. Az egyszerűbb, jobb és élvezetesebb használat alapelve a legapróbb részletekben is megmutatkozik – a hathatós funkcióktól, az intuitív és könnyen használható kezelőszerveken át egészen az elegáns, ergonomikus ajtókialakításig. Ez a tökéletesen tisztára mosott ruha titka! A FreshCare+ frissen tartja a ruhákat a mosási ciklus után is akár 6 órán keresztül.*

A frissesség együtt jár az igazi kényelemmel, melyre a sloggi legújabb Wow Comfort melltartója tökéletes megoldást nyújt. Egyedülálló „kényelemközpontú” megközelítésének minden részlete aprólékosan összehangolásra került. Az új WowComfort melltartóban a klasszikus fém körmerevítőt ergonomikusan kialakított rugalmas, úgynevezett FlexiMesh hálóval helyettesítették, mely nagyobb felületen oszlatja el a nyomást így megfelelő tartást biztosít, amely tökéletesen alkalmazkodik a mellformához, A-tól egészen D kosárméretig.

A WowComfort nemcsak hihetetlenül kényelmes, de a kezelése is nagyon egyszerű, mivel mosógépben 40 fokig mosható. A FreshCare+ mosógépek Color15° funkciójával pedig 15 C°-on való mosás ugyanazt az eredményt érheti el, mint a 40 C°-os programmal.** A SoftMove technológiának, az anyagtípusok szerinti dob mozgásának köszönhetően, a ruhái számára tökéletes gondoskodást nyújt a készülék. Az eredmény egy hatékonyabb mosás még a legalacsonyabb hőmérsékleten is.

Így a Whirlpool és a sloggi fehérnemű márka létrehozta új promócióját. Új Whirlpool FreshCare+ mosógép vásárlása majd regisztrálása esetén a nap első FreshCare+ regisztrálója ajándék sloggi termékkupont kaphat ajándékba.

Részletek: www.regisztracio.whirlpool.hu


A Whirlpool FreshCare+ mosógépekről itt találsz információkat

Fedezd fel a sloggi legújabb kollekcióját

 

*A lágy gőz és forgató hatás gondoskodik a ruhadarabokról a mosógépben. FreshCare+ technológia gátolja a kellemetlen illatok forrását akár 6 órán át a mosási ciklus végeztével. Nem kompatibilis a kényes ruhák és paplanok programokkal.

* *A fél töltet vegyes programhoz(40°C/59′) képest.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top