Otthon

Kiszámoltuk – Ennyit spórol neked egy mosogatógép

Te mire vágysz? Egy új cipőre? Egy táskára? Vagy egyszerűen több időre, amit a családoddal tölthetsz? Szerezz be egy mosogatógépet, töltsd a felszabaduló időt értékesen, és a magas vízszámla helyett ajándékozd meg magad egy szép topánnal!

Ha az életvitelednek megfelelő mosogatógépet választod, több időd marad magadra, és a szeretteidre, a villany – és vízszámlán megtakarított pénzt pedig értékes és hasznos dolgokra, ajándékokra is költheted!

Kiszámoltuk - Ennyit spórol neked egy mosogatógép

 

Szabadidő

Egy mosogatógép nagy áldás lehet, és értékes időt szabadíthat fel, ha a napjaid pörgősek, és úgy érzed, mindig idő szűkében vagy. Ha naponta csak 20 percet mosogatsz, akkor az 1 évben 120 órányi mosogatás, ami, ha családod van, garantáltan dupla annyi idő! Akár családdal, akár a pároddal, akár egyedül élsz, a szennyes edények, koszos tányérok, ragacsos tepsik és maszatos poharak tobzódó halma biztos, hogy nem a kedvenc társaságod, de nem kell, hogy tovább kínozd magad! Szerezz be egy mosogatógépet, pakold bele a szennyes edényeket, és relaxálj, légy a pároddal, a gyerekekkel – egyszerűen töltsd értékesen azt az időt, amit mosogatással töltenél!

Vastagabb pénztárca

Tedd a kezed a szívedre: ugye te is folyóvíz mellett mosogatsz? Gyorsabb, egyszerűbb, és higiénikusabb folyóvízzel mosogatni, de egyben kidobott pénz is! Egy minőségi, energiatakarékos mosogatógéppel jelentős összeget takaríthatsz meg a villany – és a vízszámlán. Ha a gyors, mégis alapos mosogatást részesíted előnyben, már nem csak a több órás öko programok léteznek, mint megoldás: nem kell megalkudnod, ugyanis a legújabb gépek már a gyorsprogramok használata során is energiatakarékosan működnek. Egy jó mosogatógép kevesebb mint 1 eszpresszó áráért elmosogat neked miden nap – nem rossz üzlet! 

Kiszámoltuk - Ennyit spórol neked egy mosogatógép

 

Okos mosogatógép 

Ha okos mosogatógéped van még azon sem kell gondolkodnod, hogy milyen programot válassz, a gép felméri a helyzetet és meghozza a lehető legoptimálisabb döntést. Ne félj, a gépek nem veszik át az irányítást az életed felett, csupán segítenek maximálisan kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket. Léteznek olyan mosogatógépek, amik a szennyes mennyiségéhez igazítják a felhasznált víz mennyiségét, a szennyezettséghez alakítják a hőmérsékletet és a mosogatási időt. Így a víz – és villanyszámlán túlmenően megspórolhatod azt a bosszankodást is, hogy esetleg rossz programot választasz ki, és túl sokáig tart a mosogatás, vagy nem a megfelelő hőmérsékleten mosogat a gép. A közmű számláidon ez a megtakarítás éves szinten akár több pár cipő árában is mérhető! 

 

Olvass még konyha-ötletekről az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top