nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Elképesztő könyvespolcot csinált a fiatal pár

Elképesztő könyvespolcot csinált a fiatal pár

Összesen 16 óra munkával alkotta meg a fiatal pár elképesztő, egyedi könyvespolcát. A végeredmény gyönyörű, lehet utánuk csinálni!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Pinterest tele van menőbbnél menőbb DIY-könyvespolcokkal, de valószínűleg nem mindenki vállalna be akkora melót, mint amekkorát Jessica és Sinclair Breen könyvespolca jelentett. A meseszép installációt az asszony tervezte meg, a megvalósítás már építőmunkásként dolgozó férjére maradt, aki gondos tervezgetés után állította össze a monumentális polcrendszert.

A munka a tervezéstől a megvalósításig összesen 16 órát vett igénybe, de annyi biztos, hogy a végeredmény teljesen megérte a befektetett energiát! Az egyedi könyvespolc csodásan mutat a könyvekkel megpakolva – akinek tetszik, nyugodtan csinálja utánuk!

Nézegess még több különleges könyvespolcot az NLCafén:

 

MyModernMet

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon