Otthon

Dekoráld az otthonod fehér sütőtökkel!

Egyre divatosabb a fehér színű sütőtök mint dekorációs elem.

Bár általában a narancssárga színhez vagyunk hozzászokva, sikkes és trendi megoldásnak tűnik fehér sütőtökkel dekorálni az otthonunkat mostanság. A halloween vészes közeledtével sokan még most próbálják feldíszíteni a lakásukat kívül-belül. Ha még nincs ötleted, de szeretnél te is szuper ünnepi hangulatot varázsolni otthon vagy csak kicsit felfrissítenéd a lakás kinézetét, szerezz be pár fehér sütőtököt, és az alábbi fotókból inspirálódva díszítsd fel velük a szobákat.

Forrás: Mae Gabriel

Elsőre fakónak vagy élettelennek tűnhet a sok fehér elem ötvözése, de a szürke kanapé és a kicsit sötétebb, tört fehér tökök megtörik a sápadtságot, szuper összhatást eredményezve. Ezt még a skandinávok is megirigyelnék!

Forrás: Sara Albers

Rendben, itt van egy kis csalás, mert a fehér tökök egy részéből indigókék lett, de nekünk így is eléggé bejön. Ha szeretnél te is ilyet, egy kis tál vízbe cseppents bele kék körömlakkot és már ott megkapod a márványos hatást, amit aztán csak fess fel a tökre.

Forrás: Homey Oh My

Barátságos és egyedi végeredményt kapsz, ha kis figurákat gyártasz a tökökből. Egy filctollal készíts arcot nekik, néhány eukaliptuszszárat pedig haj gyanánt beletűzhetsz a tetejébe, amihez egy fúróval csak pár lyukat kell készítened.

Forrás: Terrain

Egyszerű és rusztikus koszorút is gyárthatsz minitökökből, amivel a bejárati ajtót díszítheted, hogy kint is legyen valami dekoráció.

Forrás: Homey Oh My

Bár itt is fehér az alapszín, ha már nagyon unod, feldobhatod őket egy kis festékkel. 

Forrás: Megan Bailey

Ez nem festés eredménye, hanem hajszárítóval megolvasztott zsírkrétával érték el ezt a folyós, kicsit olajos hatást, ami meg kell hogy mondjuk, kreatív és egyedi!

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top