Otthon

Csodás dekorációk kagylóból és homokból – fotók

Mi illene jobban a nyárhoz, mint a tengerpart? Te is felidézheted az otthonodban egy kis homok és egy pár kagyló segítségével!

 Csempésznél egy kis nyári hangulatot az otthonodba? Akkor megtaláltad a tökéletes dekoráció-ötletet. Pár szép kagyló és egy kis homok egyből a tengerpartra repít majd!

 Ha a nyáron valóban ellátogatsz a tengerhez, ne felejts el gyűjteni egy pár különleges kagylót, sőt egy befőttesüvegben hozz haza egy kis homokot is! Ha nincs betervezve tengerparti nyaralás, akkor irány a hobbibolt: ott is rengeteg dekorációs kagylóból válogathatsz. 

Csodás dekorációk kagylóból és homokból - fotók

Ez után már csak egy átlátszó üvegvázára lesz szükséged, de még egy pohár is megteszi. Nyugodtan meríts inspirációt ezekből a képekből, hogy hogyan rendezd el a homokot és a kagylót. Egy gyertyával is feldobhatod a romantikusabb hatás kedvéért. Ezek után csak annyi a dolgod, hogy megtaláld a szupernyárias dekoráció helyét a lakásban, és gyönyörködj kedvedre a művedben!

Csodás dekorációk kagylóból és homokból - fotók
Csodás dekorációk kagylóból és homokból - fotók

Forrás: DIY Home Decorating

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top