Otthon

A karácsony nemcsak a szeretet, hanem a fény ünnepe is (x)

A karácsony nemcsak a szeretet, hanem a fény ünnepe is, amikor mindenki igyekszik egy kis ragyogást csempészni lelkébe, a mindennapokba, az otthonába.

Az örömteli készülődés, az adventi időszak fényei meghitté varázsolnak minden pillanatot. Szeretünk bekuckózni, élvezni az otthon melegét, olvasni, beszélgetni, együtt lenni a családdal. A lakásunkat is ünnepi díszbe öltöztetjük ilyenkor, hiszen szép környezetben tudunk igazán ráhangolódni az év legszebb hónapjára, a decemberre.

Sajnos azonban a hétköznapi rohanásban nincs lehetőségünk arra, hogy minden időnket az otthonunk szépítésével, rendbetételével töltsük, ezért olyan fontos, hogy a megfelelő eszközöket válasszuk a lakás tisztítására.

A porszívó a hétköznapok egyik fontos kelléke, az ünnepek idején pedig még nagyobb szerephez jut, ha a higiéniáról van szó. Nagy valószínűséggel nincs olyan háziasszony, aki ne vágyna arra, hogy egy könnyű, egyszerűen kezelhető, kis méretű géppel végezhesse el a takarítás egyik legalapvetőbb mozzanatát. A Kärcher kifejezetten ezeket az igényeket figyelembe véve ajánlja kivételesen erős és kompakt szárazporszívóját, amelynek mérete a tripla teleszkópos rendszernek köszönhetően a felére csökkenthető, így rendkívül könnyen tárolható, emellett a porzsákmentes szűrőrendszer miatt nincs szükség drága porzsákokra, és rendkívül könnyen tisztítható.


A teljes csillogás eléréséhez azonban a keménypadló felületekről sem érdemes elfeledkezni, hiszen ezek a burkolatok igencsak meghálálják, ha megfelelően gondozzuk őket. A kíméletes ápolás kulcsa a mikroszálas technológia alkalmazásában rejlik, ami a 2 az 1-ben felmosó és nedves-száraz felszívó funkcióval kombinálva tökéletes tisztaságot eredményez. A Kärcher keménypadló tisztítója lehetővé teszi, hogy egyetlen lépésben, porszívózás nélkül távolítsuk el a szennyeződéseket a fa, kő vagy műanyag borításokról, az automatikusan nedvesített, forgó mikroszálas hengerek segítségével, amelyek a praktikus öntisztuló rendszernek köszönhetően folyamatosan tisztán és használatra készen tarthatók.

A maximális komfortérzetet a lakás teljes körű tisztántartásával érhetjük el, amelyre a gőztisztítók kínálnak univerzális megoldást. A Kärcher készülékével vegyszermentesen szabadulhatunk meg a piszoktól a fürdőszoba, konyha és a szobák bármely szegletében a praktikus kiegészítők és a megfelelő gőzfokozat kiválasztásával környezetkímélő módon.


Szóljon ez az időszak a befelé és egymásra figyelésről, a megnyugvásról, a pihenésről, a számunkra értékes pillanatokról és élményekről. Teremtsünk olyan hangulatot magunk körül, amelyben mindazt megélhetjük, amire olyan nagyon vágyunk, és találjuk meg azokat a lehetőségeket, amelyekkel időt és energiát spórólunk, ebben lesznek társaink a Kärcher eszközei.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top