Otthon

Romantikus fürdőszobát szeretnél? Akkor a shabbychic stílust neked találták ki

A sahbbychic lehet, hogy elsőre nem tűnik ismerősnek, de ha megnézzük, hogy ennek a stílusnak a jegyében milyen gyönyörű fürdőszobákat tudunk berendezni, biztosan egyből beleszeretünk. Romantika, elegancia, vintage ötvöződik benne.

Egy kicsit, retró, egy kicsit vidéki, nagyon romantikus, elegáns és otthonos, mindezek keveréke a shabbychis stílus, mely már a ’90-es években meghódította Amerikát. Ha olyan fürdőszobát szeretnénk, ahol kellemes a légkör, jólesik akár órákig is ejtőzni a kádban zenét hallgatva vagy akár könyvet olvasva, akkor álmodjuk meg a saját shabbychic fürdőnket!

Shabbychic színek

A romantikus stílus mindent uraló alapszíne a fehér. Persze vihetünk bele más színeket is pasztelltürkiz, halvány rózsaszín, mentazöld irányokba. Mindez antikolva, arannyal vagy ezüsttel kiegészítve. Hihetetlenül elegáns lesz az összkép.

Középpontban a kád

Kétségkívül a shabbychic fürdőszoba központi eleme a kád. Csakis szabadon hagyott, lábakon álló kád jöhet szóba, hiszen ehhez a stílushoz ez illik. Francia stílusú, megmunkált és művészien kidolgozott kádlábakkal és sok-sok illatgyertyával. Egy antik puffal vagy fotellel tehetjük tökéletessé a shabbychic fürdőszobánkat.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top