Otthon

Krumpliban alhatsz 60 ezerért

Belülről igazából egész jól néz ki.

Mindig is az volt az álmod, hogy megnézz egy krumplit belülről? Netán szívesen aludnál is egyben? Akkor jó hírünk van: Idahóban ezt megteheted.

Az AirBnB-n meghirdetett szállás tulajdonképpen egy 6 tonnás, 8 méter hosszú, 3,5 méter széles műburgonya, amelyet az Idahói Burgonya Bizottság készíttetett a világmindenség legszuperebb zöldségének népszerűsítésére. A krumpli hat évig turnézott az államban, de miután mindenkihez elvitte az örömhírt, nyugdíjazták.

Fotó: AirBnB.

Ekkor lépett be a képbe Kristie Wolfe, aki mini házakat készít, és felvetette, hogy a krumpliba egy remek kis szállást vájna.

Fotó: AirBnB.

Az egy hálószobás meselak egy krumpliföldön helyezkedik el – hol máshol? –, csodás kilátással az Owyhee-hegységre, van benne kandalló és légkondicionáló. WiFi és televízió viszont nincs, így érdemes vinni egy könyvet.

A kétágyas szállás éjszakánként 200 dollárért (átszámítva mintegy 60 ezer forintért) bérelhető.

Fotó: AirBnB.

Frank Muir, az Idahoi Burgonya Bizottság elnöke így ajánlja: „Ha szeretnéd tudni, hogy milyen egy krumpliban lenni – szemben azzal, hogy milyen az, amikor a krumpli van benned –, itt a lehetőség, hogy megtudd.”

(via Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top