Otthon

Hosszú Katinkáról ritkán látható ilyen kép

Rá se ismernél ezen a fotón a háromszoros olimpiai bajnokra!

Hosszú Katinka a napokban tért haza a Stockholmban rendezett nemzetközi úszóversenyről, melyet öt arany- és egy ezüstéremmel zárt, ezzel egy egy hónapos versenyzést tudhat maga mögött. Az április 1-jén mindenkit megtréfáló magyar klasszis a hosszú versenyszezon után úgy döntött, megérdemel egy kis kényeztetést. A közösségi oldalán mutatta meg a rajongóinak, hogy mivel ajándékozta meg magát.

Hosszú Katinka igencsak nőiesre vette a figurát: egy feltűnő pirost rúzst kent fel magára. A háromszoros olimpiai bajnoknak ugyanis csak ritkán adódik meg, hogy ilyen viselhessen, hiszen vagy az edzőteremben, vagy a medencében van nonstop. 

Egy hónap versenyzés után muszáj volt egy kis piros rúzs. Szerintem a női sportolók tudják miről beszélek” – írta a fotóhoz a brutál izmos hátú úszónő, akinek a frizurája is mesés. Rajongói nem győzik lájkolni a fotót, egyöntetűen állítják: nagyon jó a haja, a sminkje pedig dögös.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top