Otthon

Érthetetlen aszfaltozás Somogy megyében

200 méternyi utcaszakaszt aszfaltoztak. Előtte, utána mi sem változott.

Idén lesz tízéves a bodrogkeresztúri 40 centiméter magas kilátó, amit 39 millió forintért építettek. A kilátó pont annyira szürreális építmény, mint amennyire a lábodi aszfaltozás lehet rendhagyó útépítés. Az RTL Klub híradójának egy férfi küldött saját videót arról, hogy a közel 2 ezer fős Somogyi községben miként aszfaltoztak le egy 200 méteres útszakaszt. 

A videó beküldője meglepő részletességgel kommentál. A lábodi Kislábodi utcában járunk, ami egy 1 kilométeres zsákutca. A férfi elmondja, hogy az út középső szakaszára csináltak egy kétszáz méteres aszfaltrészt, előtte-utána kátyús az út. Az RTL Klub is a helyszínre érkezett, ők is készítettek videót. Megjegyzik, tényleg annyira kátyús az út, hogy a kamera is folyton remegett, amíg végigmentek rajta, de legalább volt 200 méternyi megkönnyebbülés. Aztán vége lett.

Lábod környéke egyébként kedvelt vadászterület, mutatunk is egy fotót: 

Lábod, 2018. október 20. Dámszarvasbikák (Dama dama) a SEFAG Zrt. Lábodi Erdészetének területén 2018. október 20-án. Október elejétől november közepéig tart a dámvadak párzása, üzekedése, azaz barcogása. MTI/Kovács Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top