Otthon

Megépítette Frédi és Béni házát, kiakadtak a szomszédok

A város bíróságon követelik, hogy távolítsa el a kőkorszaki mese díszleteit.

Kiakadtak a kaliforniai Hillsborough-ban élők, mert az egyik lakó Frédi és Béni kőkorszaki birodalmát valósította meg a telkén. Megépítette a kerek kőházakat, óriási dinoszauruszokat rakott a kertbe, úgy néz ki az egész, mintha a Flintstone család díszlete lenne. Még subidubidú (angolul: Yabba Dabba Doo) felirat is van.

A városban hatalmas vagyonokért vesznek házakat a gazdagok, akik egyáltalán nincsenek elragadtatva a látványtól, nagyon bosszantja őket a Flintstone-ház. Ezért a város a bíróságon követeli a kertben elhelyezett díszletek eltávolítását – írja az Index.

A telek tulajdonosa egy Florence Fang nevű, a nyolcvanas éveiben járó nő. Ő azt mondta, ha kell, harcolni fognak azért, hogy a ház a mostani állapotában megmaradhasson. Az unokája egyébként imádja az egészet.

A házat még 1976-ban építették, az idős nő 2017-ben vette meg 2,8 millió dollárért. A hatalmas dinókat, mamutot és zsiráfot már ő állíttatta fel a kertben, akárcsak Frédi és Dinó életnagyságú szobrát.

(Nyitókép: Flickr/Jim Maurer)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top