nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Pucéran végzi a házimunkát – besokalltak a szomszédok

Pucéran végzi a házimunkát – besokalltak a szomszédok

A leszerelt katona a meztelenkedése miatt a figyelem középpontjába került.
Brájen
Brájen
f Ajánlom

Anyaszült meztelenül dolgozik otthon egy brit férfi. A 42 éves Robert pucéran javítgatja a házát, szereli a szekrényeket és festi kívülről az ablakokat – számolt be a Tények.

Szomszédai nap mint nap látják őt, ahogy egy száll semmiben végez kisebb-nagyobb átalakításokat a saját háza körül. Csak úgy emlegetik: „a meztelen ezermester”. 

Ő magát naturistának nevezi, mint mondja: szereti szabadnak érezni magát, és ezt ruha nélkül élheti át a legjobban.

Makai Gábor klinikai szakpszichológus szerint ez a férfi csupán a naturizmus köntösébe bújik, provokál, és mutogatja magát, miközben a naturistáknak nem az a céljuk, hogy megbotránkoztassák a környezetüket. Márpedig a férfi szomszédainak már elegük van a kéretlen látványból.

Kiemelt kép: Tények – videó

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon