Otthon

Ez most a legbujább lakástrend

Légy bátor, és alakítsd át otthonodat igazi városi dzsungellé! Ha nem tudsz elszakadni az urbánus léttől, de lételemed a zöld, akkor a dzsungaló lakásdesignt neked találták ki.

A jungle és a bungalow kifejezések egybevonásával létrejött jungalow (dzsungaló) elnevezés egy olyan lakástrendet takar, amely igazi esőerdőfeelinget csempész az otthonodba. Az ötlet egy amerikai belsőépítésztől származik: Justina Blakeney posztolt elsőként hasonló stílusban berendezett házakról készült képeket a blogján, megteremtve ezzel az új irányzatot.

Kert a lakásban

A dzsungaló stílusú otthonban könnyen egy botanikus kertben érezhetjük magunkat. Friss, üde, és megvéd bennünket a nagyváros zajától, lüktető káoszától. Lehet, hogy első pillantásra rendetlennek tűnik, de itt a kényelem igénye mindent felülír, ráadásul hamar rájövünk, hogy az összes elem a tökéletes ember–otthon–környezet harmóniát szolgálja.

A dzsungalóban a bohém, a trópusi, a gyarmati és az etno stílusok keverednek – lássuk, mi minden fér bele ebbe.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top