Otthon

Ez a 17 négyzetméteres lakás tele van praktikus megoldásokkal

Lehet, hogy csak 17 négyzetméter ennek a tajvani lakásnak az alapterülete, de a kialakítása olyan átgondolt, hogy egy pillanatig sem érzi magát kalitkában benne az ember.

Itthon még egy 30 négyzetméteres lakásra is azt mondjuk, hogy aprócska, az olyan ázsiai nagyvárosokban, mint Tajpej, azonban az már valóságos palotának számít! Ha valakik, akkor a zsúfolt ázsiai metropoliszok lakói tudják, hogyan kell minden négyzetcentimétert okosan kihasználni, a praktikus megoldásaikból pedig mi is profitálhatunk.

Ebben a 17,6 négyzetméteres minilakásban például a parányi alapterület ellenére is elfért egy franciaágy, egy kényelmes konyha, a fürdőszobában pedig zuhany helyett fürdőkád biztosítja a kényelmet. A 3,4 méteres belmagasság lehetővé tette egy galéria kialakítását, amely alatt temérdek beépített tárolóhely keletkezett, többek között a hűtő és a ruhásszekrény is itt kapott helyet.

dezeen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top