nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Névtelen levélben fenyegették meg az autista gyereket nevelő anyát

Névtelen levélben fenyegették meg az autista gyereket nevelő anyát

Egy szomszéd szerint „mindenkinek elege van belőle, hogy egyfolytában kiabál”. Azzal fenyegetőzik, hogy rájuk hívja a gyámügyet.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Névtelen levélben fenyegettek meg egy autista fiút nevelő új-zélandi anyát – írja a Mirror. A Napierben élő 28 éves Ana Gray január másodikán egy cetlit talált a postaládájában, amelyen ez állt: „Ha nem hallgattatja el végre azt az üvöltő kölyköt, feljelentem a gyermekvédelmi hatóságnál. Mindenkinek elege van belőle, hogy egyfolytában kiabál, a háztulajdonost is értesíteni fogom.”

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Ana hétéves kisfiát, Wiremut öt évvel ezelőtt diagnosztizálták autizmussal. A fiatal, háromgyerekes anya a New Zealand Heraldnak nyilatkozva elmondta: nem tudja, ki írhatta a fenyegető levelet – feltehetően az egyik szomszédja –, de a Facebookon azért közzétett egy bocsánatkérő bejegyzést, hátha olvassa az illető, és meglágyítja a szívét.

„Jobban örültem volna, ha személyesen keresnek meg, hogy elmagyarázhassam, milyen nehéz helyzetben vagyunk. Nem könnyű egyedül nevelni egy beteg gyereket” – mondta a lapnak. Ana azt is elmondta, hogy a háztulajdonos régóta tud fia betegségéről, és eddig senki sem panaszkodott a zajra.

Ennek ellenére megérti, hogy Wiremu viselkedése zavaró lehet a szomszédok számára. „Megértem, ha a szomszédaim panaszkodnak, az utóbbi időben tényleg nagyon-nagyon hangos, és rendszeres dühkitörései is vannak” – hangoztatta.

Megosztás Facebookon