Otthon

Elkapták a hollywoodi sztárokat fosztogató betörőt

A férfinál legalább kétezer lopott tárgyat találtak. Usher, Adam Lambert és Jason Derulo házát is kipakolta.

A Los Angeles-i rendőrség letartóztatott egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy több millió dollárnyi értéket lopott el hollywoodi hírességek és magánemberek otthonaiból – jelenti az MTI.

Több mint kétezer lopott tárgyat találtak (Fotók: LAPD)

A 32 éves Benjamin Eitan Ackerman lakásán és egy raktárában tartott házkutatás során több mint kétezer lopott tárgyat – köztük műalkotásokat, ékszereket, drága borokat, táskákat és ruhákat – találtak, a zsákmány értékét több millió dollárra becsülik.

Műalkotásokat, ékszereket, értékes borokat, táskákat és ruhákat zsákmányolt

A férfi 2017–2018-ban legalább 13 házba tört be, Usher, Adam Lambert és Jason Derulo is az áldozatai között volt. A rendőrség nyilvánosságra hozta az ellopott értékekről készült fotókat: azt remélik, sikerül azonosítani a jogos tulajdonosaikat, és visszaszolgáltatni nekik a javaikat.

Usher, Adam Lambert és Jason Derulo is az áldozatai között volt

A nyomozás szerint a férfi többnyire érdeklődő vásárlónak vagy ingatlanügynöknek adta ki magát, hogy terepszemlét tarthasson a kiszemelt lakásokban. Egyelőre nem tudni, volt-e cinkosa, ahogy azt sem, hogyan jutott be a lakásokba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top