Otthon

Nem karácsonyozhatott a hatéves kislány, mert kihagyott egy napot a suliban

A hatéves kislánynak mandulagyulladás miatt kelett otthon maradnia, ezért az iskola büntetésből nem engedte, hogy a Mikulással sütizzen.

Úgy tűnik, vannak olyan iskolák, ahol úgy érzik, feltétlenül meg kell büntetni azokat a gyerekeket, akik mandulagyulladást kapnak. A Georgina nevű hatéves kislány egyetlen napot hagyott ki a suliból betegség miatt, de ez máris elég volt, hogy megvonják tőle a gyerekek legnagyobb extázisát, az iskolai Mikulás-bulit.

Az iskola azzal védekezett, hogy a szigorú szabályzatban leírják, csak olyan mehet sütizni a Mikulással, akinek egyetlen hiányzás sincs a jelenléti lapján, de a Télapó amúgy is ellátogat az osztálytermekbe, szóval egyetlen gyerek sem marad ki teljesen. 

Georgina édesanyja ettől függetlenül mélységesen fel van háborodva és visszataszítónak tartja az iskola intézkedését. Az ügyben egy másik anyuka is felszólalt, akinek ugyanúgy kizárták ikreit az ünnepségből – nekik szintén betegség miatt kellett otthon tölteniük 1-2 napot.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top