Otthon

„Macskafát” is vettek a karácsonyfa mellé

Ezek a macskák szebb ajándékot jó kaptak karácsonyra, mint a legtöbb ember!

Jacqueline Santiago Los Angelesben él lakótársával és öt macskájával. Jacqueline igazi macskarajongó, aki már-már anyai szeretettel bánik kedvenceivel. Ennek megfelelően különleges ajándékkal kedveskedett nekik nem sokkal karácsony előtt: egy gigantikus „macskafát” készíttetett nekik, hogy legyen hol lazulniuk.

A nem mindennapos építményt egy Hollywood Kitty Company nevű céggel csináltatták, miután nem találtak megfelelőt a környező állatkereskedésekben. A tervező azt mondta, soha életében nem dolgozott még ennyit egy macskáknak szánt ajándékon.

A „macskafán” – amely úgy fest, mintha valami mesebeli erdőből származna – minden cicusnak külön helye van, az állatok egyéni igényei szerint lett kialakítva a gazdi szerint.

A legjobban egy Wolfie nevű kiscica örült az ajándéknak, aki nyelőcsőbetegsége miatt különleges, elsősorban folyadékalapú diétára szorul. Wolfie állítólag napokon keresztül alig hagyta ott a macskafát, annyira tetszett neki. A kiscica – aki nemrég még Hollywood utcáin élt – most saját kis királysággal rendelkezik!

(The Dodo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top