Otthon

Időtlen szerelem: 93 évesen ment férjhez az amerikai dédmama

Azt hitte, örök életére egyedül marad, de végül mégis megtalálta az igazit. „Soha ne add fel a reményt!” – üzente az esküvő után.

Férjhez ment egy 93 éves dédnagymama a Michigan állambeli Macombban – írja a Story Trender. Dorothy Williams három évvel ezelőtt egy polkaklubban ismerte meg újdonsült férjét, a 86 éves Richard Rolát. Fia, John szerint Richard „igazán remek fickó”, aki „bizonyára gondját viseli majd” az édesanyjának.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A portál szerint a nyugdíjas pár azonnal egymásra talált. Miután másfél év randizás után Dorothy bevallotta szíve választottjának, mennyire fontos neki, Richard azonnal megkérte a kezét. „El sem tudtam hinni, mennyire illünk egymáshoz – mondta az idős férfi, aki nyugdíjazása előtt az IBM-nek dolgozott. – Aztán egy nap elmondta nekem, mennyire élvezi a társaságomat, és hogy szeretne mindig velem lenni. Olyan volt, mintha fejbe vágtak volna egy samukalapáccsal. Azonnal tudtam, mit kell tennem. Olyan boldog voltam, hogy elhatároztam, már másnap elmegyek, és megveszem a gyűrűt.”

Dorothy habozás nélkül igent mondott. „Azóta olyan boldog vagyok, mint még sohasem” – tette hozzá a boldog férj.

Mielőtt Richarddal megismerkedett volna, Dorothy azt hitte, már örök életére egyedül marad. „Csodálatos érzés volt, amikor megkérte a kezem! Csodálatos!” – lelkesedett.

Az ifjú pár természetesen az esküvőjükön is polkát táncolt. A szertartás után Richard otthonába költöztek, és boldogan élik közös életüket gyerekeik, tizenhárom unokájuk és öt dédunokájuk gondoskodó szeretetétől övezve.

Dorothy szerint soha nem szabad feladni a reményt, hogy az ember megtalálja az igaz szerelmet. „Mindig van remény. Soha ne add fel!” – tanácsolta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top