Otthon

Íme 4 tárolási tipp, ha apró a fürdőszobád!

Nem férnek el a tusfürdők, szappanok, törölközők, és a rendetlenségtől már mozdulni sem tudsz? Mutatunk 10 remek tárolási tippet!

Valószínűleg nem vagy egyedül azzal a problémával, de nektek is gészen apró fürdőszobátok van? Akkor hozzátok ki belőle a maximumot! Nem tudjátok, hogyan? Segítünk pár egyszerű praktikával!

1. A beépített szekrénnyel és tárolóval nem lehet mellényúlni. De ez a megoldás térelválasztónak is tökéletes

2. Ha csak a mosdó alatt van egy kis hely, feltétlenül ki kell használni… vegyetek pár nagyobb fonott dobozt, kosarat és már pakolhattok is

3. A beépített szekrények valóban jól jönnek a fürdőszobában, hiszen sok minden elfér bennük. Sőt, rendkívül hasznos lehet, ha tükrös a szekrényünk, hiszen növeli a teret is

4. Törölközőtartókat az ajtókra! A legjobb ha ide szereled fel a törölközőtartókat, mert itt nem foglalnak el helyet, és könnyen elérhetőek.

(fotók: pinterest)

TIPP: Sose érjen végig a csempe a kis helyiségekben, illetve az is fontos, hogy minél nagyobbat válassz belőle, ne kis mozaikosat. Ha mindenképp ragaszkodsz az apróbb csempéhez, inkább játssz azzal, hogy csak egy-két sorban dekorálsz velük. A csempe mellett ügyelj a fal színére is, sose válassz túl sötét árnyalatot, mert még inkább összenyomja a teret.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top