Otthon

Rendhagyó díszítést kapott a liverpooli család októberi karácsonyfája

Liverpoolban egy család már felállította a karácsonyfáját, de azt nem angyalkákkal és szaloncukorral díszítették fel, hanem csontvázakkal, boszorkányokkal és műpókhálóval.

A világ angolszász felében az október a halloweenről szól, de nem mindenki tud szépen faragott tököt tenni az ablakába, így néha egészen egyedi megoldások születnek. A Liverpoolban élő Flaherty család például már felállította a karácsonyfát, amelyet mindenféle rémisztő dologgal díszítettek fel.

Az anyuka, Leigh Flaherty elmesélte, hogy bár megpróbáltak ők is tököt faragni az ablakba, de sem ő, sem férje nem rendelkezik ehhez megfelelő kézügyességgel, így más megoldás után kellett nézniük. Ekkor pattant ki az amúgy nagy karácsonyrajongó édesanya fejéből az ötlet, hogy vegyék elő a padláson pihenő karácsonyfát.

Férje, Ed először egyáltalán nem tartotta jó ötletnek már októberben felállítani a fenyőfát, de mivel a felvetést meghallották a gyerekek is, akik eléggé fellelkesültek az ötlettől, már nem volt visszaút.

Így a műfenyő lekerült a padlásról, és most ott áll a család nappalijában feldíszítve, mint Liverpool első halloweenfája. Ugyanis a karácsonyfára nem a megszokott, színes gömbök, angyalkák és más karácsonyi díszek kerültek, hanem a halloween kötelező elemei: boszorkányok, csontvázak, tökök és rengeteg műpókháló.

Leigh elsősorban pozitív reakciókat kapott, amikor a fáról készült képeket megosztotta, de akadtak olyanok is, akik szerint ki kellene vizsgáltatnia magát.

A család nem áll meg a halloweenfenyőnél, keresik a lehetőségét, hogy melyik ünnepen hogyan tudnák feldíszíteni majd a fát.

LiverpoolEcho

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top