Otthon

Élet 24 négyzetméteren: ilyen a modern mobilházak kora – fotók

Apró mobilházak, mégis élhető otthonok. Egyre többen választják ezt a megoldást!

Az egyre bővülő mobilházak piacán a Kokosing olyan modell, ahol a miniotthon nemcsak élhető, de modern is, ötletes megoldásokkal. A mindössze 24 négyzetméteres miniotthon már külsőre sem mindennapi, hát még a belső helyiségek megoldásai.

A nappaliban kényelmes, ablakokkal körbeölelt kanapé található, de még a nyári nagy melegekre is gondoltak a tervezők, úgyhogy egy klíma is helyet kapott a 24 négyzetméterben.

Ahogy a nappaliban, ugyanúgy a konyhában is minden megvan. A szekrények fekete-fehér kombinációja teli találat, a modern fehér retró csempe pedig csak a pont az i-re. De hűtőszekrényben, a főzőlapban és a rusztikus mosogatóban sem szenved hiányt a konyha.

A padlózat akácfa burkolatot kapott, világos színe tágítja a teret. A mobilházban természetesen megtalálható egy zuhanyzó is mosdóval és a galérián egy hálószoba. Fantasztikus ötlet, szuper megoldások, mi bármikor költöznénk. És ti?

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top